Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibal
tag
válasz
PepeDon
üzenetére
Be kell valljam, én is kipróbáltam egy-két trükköt, hogy néhány órával megtoldjam a valós játékidőt
. Persze rövid idő után mindig ledobott a játék és a login képernyőnél kötöttem ki. Megérdemeltem. Annyira pofátlan meg azért nem vagyok, hogy ilyen szembeötlő módon, a lobbyban csaljak.
Így végül maradt az egyenes út. Még az otthoni gépre is felraktam a játékot, pedig azon minimumon is szaggat, ezért csak practice-ben tudtam tolni, hogy ne rontsam el más szórakozását.
Azért az így elért B-V --> A-IV ugrás önmagában sem rossz. A 10k AP-t meg az RX-7-est pedig el is felejthetem, ha ilyen sok "játékosnak" lesz meg a 45+ óra
.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Persze rövid idő után mindig ledobott a játék és a login képernyőnél kötöttem ki. Megérdemeltem. Annyira pofátlan meg azért nem vagyok, hogy ilyen szembeötlő módon, a lobbyban csaljak.
.