Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibal
tag
válasz
PepeDon
üzenetére
Be kell valljam, én is kipróbáltam egy-két trükköt, hogy néhány órával megtoldjam a valós játékidőt
. Persze rövid idő után mindig ledobott a játék és a login képernyőnél kötöttem ki. Megérdemeltem. Annyira pofátlan meg azért nem vagyok, hogy ilyen szembeötlő módon, a lobbyban csaljak.
Így végül maradt az egyenes út. Még az otthoni gépre is felraktam a játékot, pedig azon minimumon is szaggat, ezért csak practice-ben tudtam tolni, hogy ne rontsam el más szórakozását.
Azért az így elért B-V --> A-IV ugrás önmagában sem rossz. A 10k AP-t meg az RX-7-est pedig el is felejthetem, ha ilyen sok "játékosnak" lesz meg a 45+ óra
.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Series X|S
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HBO Max
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Farming Simulator 25
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 GPS 32Gb 86% akku
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Persze rövid idő után mindig ledobott a játék és a login képernyőnél kötöttem ki. Megérdemeltem. Annyira pofátlan meg azért nem vagyok, hogy ilyen szembeötlő módon, a lobbyban csaljak.
.