Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Jó volt a tegnap este..
22:10kor sikerült bemásznom bratyóm f@szakodása miatt, erre már elindult a pHs raj. Bementem specbe és beírtam, hogy ha már így alakult, akkor kajálok, aztán következő futamra jövök. Ott is voltam amikor kellett a szoba előtt, vége lett a versenynek, de nem tudtam belépni, mert tele volt a szoba 14 pl. limittel. Bementem specbe, írtam, hogy emelje meg a limitet 1el a leader (akkor Ploki), de semmi reagálás. Hiába kértem, elindította nélkülem. Hadd kérdezzem már meg Ploki, te láttad egyáltalán amit írtam? Vagy annak ellenére is lesz@rtál? És ha utóbbi, akkor miért, mi a problémád velem? Nem értem
Ennek köszönhetően 5-6 fős külföldi retardált futamokon szenvedtem, a 3. elbarmolt verseny után le is léptem a picsába.This No Allal mondjuk volt két emlékezetes pillanat. Összejött egy 19 fős verseny, a rajtkavalkádban mindketten áthajtásost kaptunk, 1mre követtem a pitben, ott röhögtünk egymáson
Aztán verseny közben csinált még állatságot, 4en mentünk egymást előzgetve 3 másik arccal, egyszercsak azt látom, hogy valaki nagyon jön ránk a térképen. Hát TNA volt..úgy elhúzott köztünk, hogy esélyünk sem volt befogni a szélárnyékát. Hogy hogy a fenébe csinálta nem tudom, mert 170 körül mentünk mindannyian..
Az állatja 
Új hozzászólás Aktív témák

- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aztán verseny közben csinált még állatságot, 4en mentünk egymást előzgetve 3 másik arccal, egyszercsak azt látom, hogy valaki nagyon jön ránk a térképen. Hát TNA volt..úgy elhúzott köztünk, hogy esélyünk sem volt befogni a szélárnyékát. Hogy hogy a fenébe csinálta nem tudom, mert 170 körül mentünk mindannyian..
Az állatja