- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Megvan a végeredmény a Cobra RS 2009 Kupa döntö 3 versenye után: [link]
Nagy csatákkal, előzésekkel tarkított izgalmas drámai futamokon vagyunk túl, meglepő fordulatokkal, fej-fej melletti csatákkal... A végeredmény körülbelül papírforma, bár volt, hogy tudtam tartani a lépést egy-két körig az éllovasokkal, de igazából nem tudtam kihasználni a többiek hibáit, akkor ugyanis 4. lettem volna, de a 6. hely sem rossz azért
A három versenyen voltam 4., 5., és egyszer sajna 7. is, ha maximumot sikerül hozni, akkor az is egy 4. lett volna, de elcsúszott az autóm hátulja és megpöcköltem duke-ot, akit megvártam, míg összeszedi magát, visszaadtam a pozícióját, mert így fair, ha már így történt, aztán 1 sec hátrányban intettek le a 6. mögött még így is
Új hozzászólás Aktív témák

- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra titán ezüst, számlával, garanciával
- Független iPhone 13 128 GB midnight nagyon szép
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A három versenyen voltam 4., 5., és egyszer sajna 7. is, ha maximumot sikerül hozni, akkor az is egy 4. lett volna, de elcsúszott az autóm hátulja és megpöcköltem duke-ot, akit megvártam, míg összeszedi magát, visszaadtam a pozícióját, mert így fair, ha már így történt, aztán 1 sec hátrányban intettek le a 6. mögött még így is