Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Megvan a végeredmény a Cobra RS 2009 Kupa döntö 3 versenye után: [link]
Nagy csatákkal, előzésekkel tarkított izgalmas drámai futamokon vagyunk túl, meglepő fordulatokkal, fej-fej melletti csatákkal... A végeredmény körülbelül papírforma, bár volt, hogy tudtam tartani a lépést egy-két körig az éllovasokkal, de igazából nem tudtam kihasználni a többiek hibáit, akkor ugyanis 4. lettem volna, de a 6. hely sem rossz azért
A három versenyen voltam 4., 5., és egyszer sajna 7. is, ha maximumot sikerül hozni, akkor az is egy 4. lett volna, de elcsúszott az autóm hátulja és megpöcköltem duke-ot, akit megvártam, míg összeszedi magát, visszaadtam a pozícióját, mert így fair, ha már így történt, aztán 1 sec hátrányban intettek le a 6. mögött még így is
Új hozzászólás Aktív témák

- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A három versenyen voltam 4., 5., és egyszer sajna 7. is, ha maximumot sikerül hozni, akkor az is egy 4. lett volna, de elcsúszott az autóm hátulja és megpöcköltem duke-ot, akit megvártam, míg összeszedi magát, visszaadtam a pozícióját, mert így fair, ha már így történt, aztán 1 sec hátrányban intettek le a 6. mögött még így is