Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Megvan a végeredmény a Cobra RS 2009 Kupa döntö 3 versenye után: [link]
Nagy csatákkal, előzésekkel tarkított izgalmas drámai futamokon vagyunk túl, meglepő fordulatokkal, fej-fej melletti csatákkal... A végeredmény körülbelül papírforma, bár volt, hogy tudtam tartani a lépést egy-két körig az éllovasokkal, de igazából nem tudtam kihasználni a többiek hibáit, akkor ugyanis 4. lettem volna, de a 6. hely sem rossz azért
A három versenyen voltam 4., 5., és egyszer sajna 7. is, ha maximumot sikerül hozni, akkor az is egy 4. lett volna, de elcsúszott az autóm hátulja és megpöcköltem duke-ot, akit megvártam, míg összeszedi magát, visszaadtam a pozícióját, mert így fair, ha már így történt, aztán 1 sec hátrányban intettek le a 6. mögött még így is
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Banggood
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A három versenyen voltam 4., 5., és egyszer sajna 7. is, ha maximumot sikerül hozni, akkor az is egy 4. lett volna, de elcsúszott az autóm hátulja és megpöcköltem duke-ot, akit megvártam, míg összeszedi magát, visszaadtam a pozícióját, mert így fair, ha már így történt, aztán 1 sec hátrányban intettek le a 6. mögött még így is