Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Talán egy hete összefutottam Plokival egy szocioszimulátor chatjén és hívott játszani LR-be. Mivel a több mint 2 éves nickembe több mint 1 éve nem léptem már be, ezért újrareggeltem és kb futottam eddig 1 tesztkört. Hát vagy én szoktam el (már fél éve nem játszom semmivel kb) vagy nemtom. Én motorháztetős nézetbe futtattam a PT-t és ez a visszaverődés meg árnyékok megjelenítése (ami ugynolyan mindig, csak kanyarodásnál változik, szóval tök felesleges) nagyon zavaró, a többi nézetben meg nem tudok játszani (talán még a belső, de ott meg az zavar hogy nem látok annyit), így kb 5 perc után ki is léptem (mondjuk vizsgaidőszak van még). Ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
Majd ha vége a vizsgáknak nyomok pár kört vele, a régi idők emlékére, de nem hiszem, hogy nagyon belemerülnék, mint anno a PT-be, mikor 2 napig nem aludtam, ha RP/XP bónusz volt, nyomultunk szexplorerben vagy Tokióban fánkozni és volt bontatlan csajom, meg duplázóm.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Alkoholista nevelde
- Apple iPhone 17 - alap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung kuponkunyeráló
- BMW topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest