Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

köszi a fevilágosítást.
    Igen azzal a rendszerrel van, annyi különbséggel, hogy a procc most "csak" 3.2-őn megy.
    Hiába veszek vissza a grafikán, akkoris akad... bármennyire visszaveszem, akkoris akad, ha 2 vagy több szélárnyék van.
    Tokyo-ba is akad egy pályán de csak 1 helyen. Máshol gyönyörűen megy.

Cayman: komolyan mondom nemtudom meik versenyről beszélsz...
    Egyszer csináltam olyat, hogy direkt felnyomtam egy embert a falra (lehet, hogy azt mondod) de azt azért csináltam, mert 3 körön keresztül löködött és mindíg belémjött hátulról, aztán meguntam...
    Az elismerem, hogy nemtudok tökéletesen menni (billentyűzet rulz) de direk nekimenni a falnak és felkenni egy másik embert? Ennyire hülye azért énsem vagyok...

Nézd meg magad ez tegnap volt az első kanyarban, indulás után. Igaz alig látszik a neved, mert nagyon visszavette a minőséget a videómegosztó, de van alátámasztó screenshot-is :) Csúnya baleset, mégis megesett, tanulság a jövőre nézve: neszívd csak a rögöset (vagy azt se) :D

Nekem is billentyűzetem van egy rádiós gagyi, beragadnak néha a gombok meg hasonlók, meg néha késik, no gond ( :D ), és én nem vagyok jó játékos. Ráadásul most egy cserejátékos 7600GS-el tolom ráadásul ddr2-es, és nem rossz minőségben, és be tudtam állítani úgy hogy kb 19-21 fps-re laggol le 1600db szélárnyékban, az alá nem megy!

Új hozzászólás Aktív témák