Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Creative997

őstag

válasz PaJa1 #23679 üzenetére

Dettó mindenben.
    Azaz én se kaptam kódot az rFactorhoz (a qrva anyjukat) de azóta is guberálok, de a neten nem szívesen fizetnék be.

Navazz, kicsit hosszú lett sorry :B

Ami az időket illeti. Kezdjük az elejéről. Még nagyon régen elkapott a láz hogy minden akkori pályán(!) benne legyen a top 10-20ba, legjobb időként. Nos ez nagyjából sikerült. Mudon sanye-val, GSX-el és mmotors-al versenyeztem de többnyire összejöttek az első helyek, Circuite-n gridghosttal és yup patriottal, a leghosszabb pályák kivételével első, Tokyo-n pár pályán, rövidebbeken top3, hosszabbakon top 10, Serpentinen top 10, England top 20 vagy rosszabb (az manapság se a kedvencem), Tanzawa top5, ott tibee-vel és a többi, anno én is beraktam képeket mint Attka :) . Akkor boldog voltam én is, majd jött egy törlés és pápá idők. Majd megint megpróbálkoztam, fele annyi sikerrel aztán megint törölték az időket bugok miatt; anyátokkal szórakozzatok, onnantól kezdve nem igazán izgatnak az idők. Párszor próbálkoztam világrekordokat csinálni, de már nem tudok, több okból:
    - tizedannyit se játszom mint anno azaz nem gyakorlok sokat, csak emlékezetből megyek és már elég szarul sajnos (előny hogy minden pálya minden négyzetcentiméterét ismerem már)
    - a régi trunkok nagy előnyt jelentenek az időkben, ezt én is tudom mert míg gyakoroltunk pl Karesszal - aki elég jól keni - a PT Tornára érezhető volt a nagy különbség
    - sok idő, főleg Tokyon wallrider idő. Azért annyira nem vagyok béna hogy a rekordtól 20 mp-re lemaradjak! Aztán az egyik pályán leteszteltem és sokkal gyorsabb időt futottam mint a nélkül -jelenleg az az egyetlen WR-m :DDD -

Persze nekem is vannak olyan időim amelyekre büszke vagyok és gyakorlással értem el, pl RX-7 FC-vel az egyik Serpentinen (talán Rough ride) megdönthetetlen időm van; vagy éppen csak trunk nélkül mentem egy jó időt és magasabb classos autóst vertem meg; vagy csak a kategóriában egy pályán első vagyok úgy hogy nem is használtam trunkot vagy top 10es vagyok trunk nélküli időkkel (pl Evoval Serpentinen), stb, csak ezeket csak én tudom, itt jön a probléma amit írtatok, hogy külön kéne választani a trunkos időket, ami soha nem fog megvalósulni.

Manapság már ritkán játszom és ezután se lesz sok időm, csak kb annyi mint eddig. De amikor nyomulok mindig trunk nélkül, ritkán trunkkal ha a szobában úgy akarják. Trunk nélkül sokkal tisztább szerintem.

Na hirtelen ennyit az én életemről ami baromi régen volt már :) Holnap este már lehet hogy fel tudok nézni a game-be, akit ott találok az lealázhat, kb a nagy verseny óta nemigazán mentem :(

Grat az OBHUN-nak a nagyszerű versenyzéshez ;) Bárcsak... :)

• kurkoaligi

csendes tag

válasz PaJa1 #23679 üzenetére

utana neztem de nem naon talaltam...vmiket kaptam de nem voltak jok....ok....

Új hozzászólás Aktív témák