Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
köszi Hugó, most baxaxok vele, mert végigment elég gyorsan lecheckelte aztán most megint csak 10%-nál tart...lehet ma már nem játszom...? bexarás nemtom mi van a gépemmel, lehet valami fertőzésem van, nemtom de semmi sem úgy megy ahogyan kellene...a PT-t sem tudom párhuzamosan futtatni, pedig azt hallottam lehet(igaz nem szeretik, de gondoltam kipróbálom)hát nekem nyiksz
na mind1 most vettem direkt csajokat hogy ha jön a morello akkorra meglegyen a zsé, meg az xp, ráadásul pont lekésem az 50%-os ünnepi bónt...lol...remélem valahogy megoldódik a bajom mert már hozzánőttem a PT-hez
Na Üdv!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VGA kibeszélő offtopik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Renault, Dacia topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dell notebook topic
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na mind1 most vettem direkt csajokat hogy ha jön a morello akkorra meglegyen a zsé, meg az xp, ráadásul pont lekésem az 50%-os ünnepi bónt...lol...remélem valahogy megoldódik a bajom mert már hozzánőttem a PT-hez
Na Üdv!!!