Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Sajnos ebből látszik, hagyják elsorvadni szépen lassan, aztán 1x-csak leáll a szerver, mint a Tabul Rasa-nál.
Jaj, emberek én mennyi, de mennyi embert hoztam...........
Számtek boltban dolgozom, és szinte akiről kiderült (Vevők), hogy játszik a géppel, annak mind, ajánlottam a játékot! Sőt soknak még ott helyben megcsináltuk a regjét, meg DVD-N odaadtam a PT legfrissebb verzióját, nem telepítős formában, hanem azonnal használhatóban.
Pontosan meg tudom mondani mennyien, játsszák jelen pillanatban közülük, 0.
Nem sok olyan fanatikus van, mint mi.
Kérdezgettem miért hagyták abba, a legtöbb válasz az volt: lassan lehet fejlődni, kevesen játszzák, kevés a pálya, kevés az autó, kevés a tuning, kevés az optikai tuning.
De a kettő fő probléma az : lassan lehet fejlődni, kevés és unalmas pályák.
A legtöbben még a 10 szintig sem játszották.
1 szó, mint 100, reklámozni kellene, legalább Amerikában!!!!!!
És kellenének az újítások!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest