Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
válasz
Attka85 #23675 üzenetére
Ezek mind szép és jó idők, csak sajnos, mint fentebb írtad, nem nagyon fedik a valóságot. Full hátizsákkal, csajjal, stb...(van még valami?), nem nehéz jó időket menni. De mint fentebb Hugó említette, akinek van pénze költeni arra, hogy a tabella elejére kerüljön, tegye, nem sajnálom tőle, csak ez nem a valóság. Én is jobban örülök egy jó versenynek, akár nyerek, akár vesztek, illetve azoknak az 1-268. helyeknek, amiket saját szerény tudásomból, segítség nélkül futottam meg pl itt is
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Attka85 #23675 üzenetére
Én meg azon lennék ezt a trunkos idiótaságot ki kellene venni a játékból vagy külön megjelölni hogy avval futotta valaki azt a legjobb időt.Vagyis inkább egy teljesen másik táblázatba tenni,mert értelme nem sok van.Bár akinek van pénze költse csak ilyesmire,egy jó kis izgalmas verseny mindennél többet ér ha győzöl ha veszitesz akkor is!Lehet csak én vagyok ilyen maradi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged