Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Sziasztok, lenne pár kérdésem:
1 Milyen pályákon lesznek a versenyek(remélem jó kis technikásakon)
2 Milyen autókkal(AP-s autók szerintem nem kellenek-mert nem mindenkinek van és azok amúgy is jobbak.)
3 A rangsor kieséses vagy legjobb idő alapján áll fel
4 Nevezési díj lesz-e?
Én nem nagyon foglalkoztam más módokkal a Sim-en kívül csak a móka kedvéért, szóval szerintem jó lenne ha minél hamarabb eldöntenénk, hogy hogyan, miként áll össze ez a derbi(kupa), mert sokunknak nagy kihívás lesz egy-két mód és pálya, szóval kellene gyakorolni pár napot, ezért kérem mielőbb határozzuk meg mik lesznek a feltételek, mert én nagyon esendő vagyok jó pár társammal együtt egy-két módban és ha kisése rendszer lesz akkor esélytelenek leszünk bármi szépet alkotni. Magyarul dugjuk össze a fejünket, ha meglesznek a nevezők és állítsuk össze a programot, legalább előremutató/tájékoztató jelleggel... Köszönöm szépen sok társam nevében! Üdv.: Attka
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest