- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Sziasztok, lenne pár kérdésem:
1 Milyen pályákon lesznek a versenyek(remélem jó kis technikásakon)
2 Milyen autókkal(AP-s autók szerintem nem kellenek-mert nem mindenkinek van és azok amúgy is jobbak.)
3 A rangsor kieséses vagy legjobb idő alapján áll fel
4 Nevezési díj lesz-e?
Én nem nagyon foglalkoztam más módokkal a Sim-en kívül csak a móka kedvéért, szóval szerintem jó lenne ha minél hamarabb eldöntenénk, hogy hogyan, miként áll össze ez a derbi(kupa), mert sokunknak nagy kihívás lesz egy-két mód és pálya, szóval kellene gyakorolni pár napot, ezért kérem mielőbb határozzuk meg mik lesznek a feltételek, mert én nagyon esendő vagyok jó pár társammal együtt egy-két módban és ha kisése rendszer lesz akkor esélytelenek leszünk bármi szépet alkotni. Magyarul dugjuk össze a fejünket, ha meglesznek a nevezők és állítsuk össze a programot, legalább előremutató/tájékoztató jelleggel... Köszönöm szépen sok társam nevében! Üdv.: Attka
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest