- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Ezidáig bárhova lehetett regisztrálni. Ha beszélsz Japánul akkor akár oda is.
Ez az IP-s baromság szerintem nem a multból jövő lehetőség, ezt mostanában találták ki.Amúgy meg itt az igazság:
Q: I cannot log in any more. Why did you let me play until now? Why didn't you warn the players in advance?
A: Creating EULA's and limiting server access is the operator's responsibility - please, ask them.
Q: Nem tudok bejelentkezni már. Miért engedted meg nekem, hogy játsszak amíg most? Miért nem figyelmeztetted a játékosokat előre?
Egy: Creating EULA és a korlátozó szerverhozzáférés az üzemeltető felelőssége - kérdezd őket.Q: Can I use my existing client to connect to another Operator's server?
A: This is not possible as different operators have released different client versions.
Q: Arra tudom használni a létező ügyfelemet, hogy csatlakozzon egy másik üzemeltető szerveréhez?
Egy: Ez nem lehetséges, ahogy a különböző üzemeltetők különböző ügyfélverziókat bocsátottak ki.Q: My country does not have an operator at all. Where can I play now?
A: You have to wait until Gamepot Inc., the license owner of these countries, finds a partner within your region.Q: Az országomnak nincs üzemeltetője egyáltalán. Hol tudok játszani most?
Egy: Neked várnod kell, amíg Gamepot Inc., ezeknek az országoknak az engedélytulajdonosa, egy partnert benn a régiódnak talál.Szóval mehetünk a francba! Vagy költözzünk Amcsiba!
A saját országunk fejlesztőcsapata ránk honfitársaikra nem gondolt.
Ezért tart itt ez az ország ahol.
Erre csak azt tudom mondani: FÉRGEKJa és milyen eleganciával pöckölték odébb a felelősséget! Apám....
Itt vannak az ominózus GS TV-s interjúk, nem hallom hol beszélnek erről, hogy mindenki csak a saját régiójában játszhat a PT-vel vagy a Level-R-el.
GSTV01
GDF 2008 Invictus interjú
Invictus stúdiólátogatás 2.
Invictus stúdiólátogatás 3.Ha valaki megtalálja bennük szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest