Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Na ez az IP-ban-os dolog lenne csak nagy kibaszás, azért szeretném én látni a jogainkat ilyen esetben főleg úgy, hogy közel 80ezer forintot öltem a játékba.
Szerintem teljesen jogellenes lenne, ha mindenki csak a saját földrészéhez tartozó verzióval játszhatna. Próbálkopzott már hasonlóval sok cég "Microsoft, Intel, IBM, stb) több milliárd dolláros büntetéseket kaptak és meg kellett szüntetniük a diszkriminációt, rákényszerítést, stb. az adott terméknél.
Ha a köcsög Gamigo valahogy ezt eléri, tuti hogy lehúzhatja a rolót, de asszem már így is annyi nekik.
Az Aeria nem hiszem, hogy belemenne ebbe a dologba mert akkor vége a PT-nek! Az európai játékosok tartják életben.
Sokkal okosabb dolog lenne a Gamigo-tól, ha gyorsan vissza állna egy koránbbi LR vezióra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Home server / házi szerver építése
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest