Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
LOL még meg se nyertem, de már beírtad
láttalak ám shootout közben h online vagy hehe Köszi MINDE(N)T
Rövid leírás: Egészen más mint az eu. A shootout úgy nézett ki h HiFi megkért minket h MI válasszunk pályát.
na persze megegyezés nem volt, habár nekem az volt a cél h ne az ellenfelem feltehetően kedvenc pályáján menjünk, ezért az eu-s route1et kértem (a szép emlékek
), persze Miro levágta h én nyertem ott az előző liga shootout-jában így végül broadways3 lett. Ha HiFit nem nézzük körönként 2 mp, de volt több is amit adtam... a broadways2 is könnyű volt. A vicc az volt h előtte (bw2 előtt) arról beszéltek h Miro és a N8rider gyerek kerül a shootutba, aztán döbbentek rá h én is ott vok, sőt vereség nélkül--csak hát az 5. v hanyadik helyen mivel az 1. versenyt lekéstem, de ez törölve lett. Tehát 2 touring zsinórban!
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mini-ITX
- Adobe Lightroom topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go - Shadow Black (8APU1 - 512G)
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- 15,6" Laptop táskák eladóak (DELL, Lenovo, HP stb...)
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
láttalak ám shootout közben h online vagy hehe Köszi MINDE(N)T
na persze megegyezés nem volt, habár nekem az volt a cél h ne az ellenfelem feltehetően kedvenc pályáján menjünk, ezért az eu-s route1et kértem (a szép emlékek
), persze Miro levágta h én nyertem ott az előző liga shootout-jában így végül broadways3 lett. Ha HiFit nem nézzük körönként 2 mp, de volt több is amit adtam... a broadways2 is könnyű volt. A vicc az volt h előtte (bw2 előtt) arról beszéltek h Miro és a N8rider gyerek kerül a shootutba, aztán döbbentek rá h én is ott vok, sőt vereség nélkül--csak hát az 5. v hanyadik helyen mivel az 1. versenyt lekéstem, de ez törölve lett. Tehát 2 touring zsinórban!