Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljesen szürrelális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik...
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Direkt eddig csak olvastam a hsz-eket, nem akartam fölöslegesen fikázni a PT-t, úgyse hallgat meg minket senki. De látom a patch hozta a szokásos formáját és többet ártott mint használt. Most az hogy érkezett két új kocsi (mert csak a Hummer H3 meg a Camaro az új) nem nagyon dobja fel a játékot. Én már egyre reménytelenebbnek látom, hogy valaha is értelmes játék lesz belőle. Inkább hanyagolnák az ilyen "megváltó" peccseket és ahelyett ráfeküdnének ezerrel a hibajavításra, a netkód optimalizálására. Így nem igazán lehet értelmes versenyeket menni, hogy random előjönnek ilyen olyan dolgok. Az lenne az alap, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul (ugye itt van a fullos Vette VS. Spiedo esete). Egyszerűen a tuning irreálisan drága (ezekszerint ne is tuningolj, mert a bug miatt úgyis levisz egy alap kocsi), kevés kocsi (és azok is rosszul elosztva a kategóriákban) amik nagyrészt AP-sak (megint csak a fizess vagy szart sem érsz téma jön elő, ami fura egy ingyenes gémnél). Tudom ha ilyen szar hát ne játszak vele - hát nem is játszom. Inkább évről évre eljátszogatok a legújabb NFS-sel.
Kavicssli: hát nem ígérem, hogy nem fogsz csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Rendszergazda topic
- EAFC 26
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljesen szürrelális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik...
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest