Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Creative997
őstag
Quaddal rengeteget toltam, anno broadon 1:56ot húztam ki belőle! A legtökéletesebb akkor amikor raksz bele special tirest, +10% tapadást!! Akkor lesz kezes bárány, meg balancolni kell. Sokan szídják szerencsétlen gépet pedig az egyik legjobb tanulókocsi!! Habár nekem mázlim volt mert anno ingyé jutottam hozzá
-
Creative997
őstag
Én úgy vettem észre hogy egy adott tracktípuson kell menni 75öt, magyarul van pl a circuit és azon belül van a sok pálya, de magán a circuites versenyeiden kell elérni 75 mérföldet nem egy pályán, mondjuk a spagetti1-en. Na ez kicsit komplikált lett de remélem érthető, nem vagyok beszámítható teljesen mostanság...
-
Creative997
őstag
Na hát akkor 2 út lehetséges: vagy tuningolod a quadot (az ez tökéletes tanulóautó) vagy gyűjtesz magasabb szintű járgányra. A legmagasabb kategória (árban) a panama és vette, utána spiedo forte, harpoon, rx-7, rx-8, evo, subi, phoenix, stallion, ... ha jól emléxem.
Remélem összefutunk majd -
Creative997
őstag
Hali!
Ótókat még mindig nem lehet eladni és szerintem soha nem is lesz ilyen funkció
Nem tom milyen kocsijaid vannak, pannyval meg vettével lehet nagyon királyul driftelni, phoenixel is lehet sokat, de azt érdemes balancolni. RX-7 és RX-8 is frankó, stallival is sokat alkotnak, meg hexannal (bár az lassú dög)
Cactus, á szimpád a tyiéd!Köszi az infót MaciG
Elértem végre első 6milás csúszásomat, ráadásul majdnem egybe (6,2 volt egybe és 6,4 össz)
-
msgt.fubar
senior tag
Pontosan, ez a szép a TA-ban hogy bármilyen helyen is végzel szép összeg üti a markod
Egyedül a rank bonus kevesebb ha nem első leszel, de még az utolsó helyezett is kap 3 ezer RP-t, feltéve hogy nem ütközik egyszer sem a verseny alatt és minden szektora tiszta. Illetve néha megéri legutolsónak is lenni, mivel néha a szerver +5-600%-os rank bonus-szal honorálja a sereghajtókat
-
Akarom irni Panther
Nah mind1.
Egyébként szép lassan én is hladok, bár a múltkor elnéztem kell még párezer xp, hogy letehessem a Cs jogsit (Eddig testeken simán mentem silve/bronz időket, de élesben tuti vagy 10x el fogom rontani
)
TAzni egyébként hangulatos, az, hogy nem elöl végzes, az talán betudható annak, hogy keveset játszom a játékkal, illetve mindig bekapok egy marhát, aki kilök, beáll elém, letol, stb. De így is szépeket lehet kaszálni.
-
Dr. Romano
veterán
Hát nem azért de most már legalább vagyunk 200-300-an!
Emlékszem még szeptember november környékén már örültem ha 60-70-en voltunk az egész játékban!!! (volt olyan nap amikor össz-vissz 20 emberke lófrált a szerveren!)
December óta igen komoly változás történt már "csak 250-300 körül játszanak."
Épp fordítva; most kezd élni (végre) az egészJa igen a Thunder Alley irányítása is változott (azt érzed most furcsának). A gép segíti az ívre az autót. Ha azonban úgy akarod irányítani ahogy régen (segítség nélkül), akkor kapj be egy penaltyt, mert akkor ez a feature kikapcsolódik
(bug)
-
-
Dr. Romano
veterán
A PT Achievements Event-ben kapsz pár feladatot és a megoldását kell elküldeni (pl. legyél pro módban az xy pályán 3. 5 ember ellen, stb... ezt lefotózod, belinkeled és nyersz
).
Nem tudom pontosan hogy műxik, ilyenben még nem vettem rész, de ha meg akarod próbálni, akkor itt a mai feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest