Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Iron Funeral #7035 üzenetére
Kicsit Tescos kinézete van. Egyébként ott is vettem
Sajnos enyém hibás már kissé, egy idegrohamban miattam lett pontatlan. Amúgy elég pontos kormány lenne, kormánykalauz is ezt említi pozitív tulajdonságnak. Szerettem nagyon, de cserélnem kell, és egy dfp mindig is az álmom volt, csak amikor lehetett kapni, 25guriga volt. Most lesz egy, talán pár év múlva egy G25 is összejön majd
Mondanám, hogy odaadom neked, ingyen, de hibás kissé. Bár jobb mint a semmi. Enyhén jobbra áll a kormány alaphelyzetben, és nem olyan pontos, mint volt. FF nem túl erős rajta gyárilag. Ennyi pénzért (12000) viszont korrekt darab. Viszont van Logitech is már nem sokkal többért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell Latitude 3410 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD több db elérhető
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max