Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz cila1 #4731 üzenetére

belenéztem a replaybe és woody valóban részt vette a futamon, elnézést! :) szerintem indulhat!
    viszont szabi79-et nem látom... esetleg ő még a délutánin vett részt?

amúgy szeretném megdicsérni woody-t, figyelmesen vezetett. Néha egy picit lehetett volna bátrabb, mert volt amikor volt sok hely, hogy bemenjen cila mellé, de nem ment.
    cila, viszont a Te manővered elég necces volt a rajt után, még az 1. kanyar előtt, hirtelen jobbra kormányoztál, aztán vissza balra, eléggé meglepted vele woody-t.
    Frenky: amikor az egyik bal kanyar után kisodródtál és a bukótéren voltál, megvártad, míg elmennek a többiek. Szerintem legközelebb óvatosan visszajöhetsz, még belefért volna, így viszont sokat vesztettél. De amúgy jól tetted, hogy vigyáztál a többiekre (meg magadra :D).
    ace: huhh most látom LaCeeN-ba is belementél, óvatosan.
    Azt láttam, szegény LaCeeN üresbe rakta kanyar közben és azért pördült meg. De ha jól láttam, akkor woody is, de ő asszem hátramenetig váltotta? :D

amúgy update: akkor is ráz a kormányom, ha nincs a 220-ba dugva, csak usb-vel a gépbe! :D most tapasztaltam először... kellemetlen bizsergető érzés, szerintem ha nedvesebb lenne a kezem, tudna rosszabbat is...

Új hozzászólás Aktív témák