Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Na várjál... megmondom őszintén hülyeséget mondtam.
Driverben 360°-os elfordulást engedélyeztem a kormánynak, azaz középállásból 180°-ot lehet balra és jobbra forgatni. A valóságban is kb 360° a max, ameddig elfordítják F1-ben a kormányt.
A Logoutos kormány kalauzban olvastam, hogy az optimális az, ha a beállított max elfordulás osztva a játékban beállított kormányzárral 20-24-re jön ki. Ez nekem ugye nem valósult meg, de még anno F1C-ben állítgattam a kormányzárat és megmaradt bennem, hogy az a kerék max. elfordulása. Ráadásul az a bizonyos F1C-s segédlet is azt írta, hogy nagyra szokta állítani, mert az éles kanyarokban muszáj kanyarodni.
Most megnéztem 20-as kormányzárral, amivel a már jobbnak mondható 18 jön ki hányadosnak, eddig ez 12 volt.Viszont ehhez a kormány tengelyének érzékenységét még növelnem kellett, most 75%-on van. Persze így nem lineáris, mert 50%-on lineáris csak, de nekem alapból a 65% jobban bejött, most a 20-as kormányzárhoz raktam 75%-ot és sikerült ugyanolyan kört futnom kis gyakorlás után. Elvileg így pontosabban lehet kormányozni. Bocs srácok, ezt asszem benéztem eddig!
Viszont azt még mindig nem értem, hogy miért jó nekem, ha a a kerekek max. 20°-ot tudnak elfordulni 30 helyett, csak rosszabbul járok vele, nem?Amúgy itt van a másik írása is, ajánlom mindenkinek, aki még nem olvasta. Én ez alapján állítottam be driverben a dolgokat (ill. a másik írás alapján), a Controller fájlt is átírtam ez alapján és bár DFP-nél nem veszek észre változást, a G25-nél egyértelműen jobb, hogy középen is rendesen érezhető az FFB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest