Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz JColee #3233 üzenetére

Na várjál... megmondom őszintén hülyeséget mondtam.
    Driverben 360°-os elfordulást engedélyeztem a kormánynak, azaz középállásból 180°-ot lehet balra és jobbra forgatni. A valóságban is kb 360° a max, ameddig elfordítják F1-ben a kormányt.
    A Logoutos kormány kalauzban olvastam, hogy az optimális az, ha a beállított max elfordulás osztva a játékban beállított kormányzárral 20-24-re jön ki. Ez nekem ugye nem valósult meg, de még anno F1C-ben állítgattam a kormányzárat és megmaradt bennem, hogy az a kerék max. elfordulása. Ráadásul az a bizonyos F1C-s segédlet is azt írta, hogy nagyra szokta állítani, mert az éles kanyarokban muszáj kanyarodni. :D
    Most megnéztem 20-as kormányzárral, amivel a már jobbnak mondható 18 jön ki hányadosnak, eddig ez 12 volt. :D Viszont ehhez a kormány tengelyének érzékenységét még növelnem kellett, most 75%-on van. Persze így nem lineáris, mert 50%-on lineáris csak, de nekem alapból a 65% jobban bejött, most a 20-as kormányzárhoz raktam 75%-ot és sikerült ugyanolyan kört futnom kis gyakorlás után. Elvileg így pontosabban lehet kormányozni. Bocs srácok, ezt asszem benéztem eddig!
    Viszont azt még mindig nem értem, hogy miért jó nekem, ha a a kerekek max. 20°-ot tudnak elfordulni 30 helyett, csak rosszabbul járok vele, nem?

Amúgy itt van a másik írása is, ajánlom mindenkinek, aki még nem olvasta. Én ez alapján állítottam be driverben a dolgokat (ill. a másik írás alapján), a Controller fájlt is átírtam ez alapján és bár DFP-nél nem veszek észre változást, a G25-nél egyértelműen jobb, hogy középen is rendesen érezhető az FFB.

Új hozzászólás Aktív témák