Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
Sgt.Randall #1399 üzenetére
Ja, hát 10 kör alatt is megtaláltuk egymást, meg elfér az akció bőséggel.
-
macy
addikt
-
Farkas23
aktív tag
Sorry mindenkinek csak megszakadt a netem h rohadjon meg!
De jöhettek visza! -
proof88
addikt
visszatértem!
-
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #1385 üzenetére
azt én is szeretném!
jó volt az ausztrál 25 körös futam, pontosabban... a végén uncsi volt... az eleje nagyon jó volt, amikor ott harcoltunk... de amikor 2-en maradtunk Ricoval, elég kilátástalannak tűnt a helyzetem, néha bealudtam, aztán magamhoz tértem és próbáltam megnyomni a köröket, de nem volt igazán jó köridőm sosem... reménykedtem, hogy valahol nagyobbat hibázik, de sajna nem volt ilyenés csak nőtt és nőtt köztünk a távolság...
amúgy elszámoltam valamit, pontosabban én 26 körre állítottam be üzemanyagot. Mondtátok, hogy menjek időmérőn 1 mért kört... 2 kiálláson voltam, úgy hogy 5-10-11.
Jó, beállítottam 6 és fél környi üzemanyagot, mert az időmérő felvezetőmön spórolok, aztán mentem 1 kört és 5 körre való maradt a kocsiban, ezt írta ki. Elindult a verseny, megcsináltam a köröket, kijöttem, beraktak 10 körre valót, no itt már ért meglepetés, intelligens a játék! Ugyanis valahol kevesebbet fogyaszthattam, lehet a felvezető köröknek tulajdonítottam sok benzint és kevesebbet kellett volna beállítani, ezért volt plusz benzinem, mindegy, szóval a 2. tervezett kiállásom előtt 3 (!!!) körrel magától rakta be a pit kérése ikont és ugrott az "lcd" az üzemanyag- meg gumiállításos módba... na mondom mi van, aszittem félrenyomtam, mert szoktam nyomogatni a gombokat... visszavontam a pitet. Következő körben megint berakta, na mondom ez magától csinálja, de miért??? És akkor látom, hogy 11 kör van hátra a versenyből, de még 2 körre valóm van a tankolás előtt!!!... mindegy lenyomtam azt a 2 kört és kijöttem tankolni, berakott 11 körre valót és végül 3 vagy 4 körre maradt még benyám a verseny végéntehát intelligens a progi, amikor ő látta, h feleslegesen sok benzin van beállítva, előbb kihívott volna, tehát akkor ki kellett volna mennem tankolni és akkor rendesen 11 körre lettem volna megtankolva a maradék 11 körre...
vagy a másik, mivel felülbíráltam, hogy nem megyek tankolni, át kellett volna állítanom, hogy a 2. tankolásnál 11 helyett 8 vagy 9 körre tankoljanak csak... mindegy ezt is megtapasztaltam.jajj van egy kérdésem: van az a motorerő vagy mi, ami 1-12-ig lehet, az ugye 12-esen a legerősebb és 1-es a legspórolósabb? Mert 12-esen szoktam használni, felvezetőn volt 1-esen, de legközelebb kevesebb benyát kell állítanom... az a baj, hogy nem figyeltem meg, hogy egy felvezető körön mennyit fogyaszt a kocsi, most majd megnézem azt is...
-
LaCeeN
tag
lesz éjszaka szerver? dolgoznom kell most de éjszaka benéznék pár "levezető" körre
-
Xirtam
veterán
Jövök én is!
-
Farkas23
aktív tag
Macy! Irtam privátba!
-
Xirtam
veterán
T.H.X
-
Xirtam
veterán
-
Farkas23
aktív tag
-
Bocaa
senior tag
Fbetűsökből szinte csak F-1 el kezdődő van meg 2 olyan ami biztos ne ma tiéd :S
szerintem valahol állítani kéne ,h a házi szerókat is lássa
-
Xirtam
veterán
Mindenki név szerint rendezi, ne legyetek buták! Sokkal egyszerűbb ha Frissíted, majd modok alapján rendezitek legördited alulra, ahol az Fsone 2008 MP van és egyből felülről a 2. a mi serverünk ilyen egyszerű!
-
Bocaa
senior tag
hiába írom be az Ip-t nem ad ki semmit
és a sezrverek közeött nincs fenn a tiéd -
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #1351 üzenetére
ooo de azzal az ip.-vel amit még vkinek elküdtem meg nem látott
Akkor most melyik kell? Én ehhez a hülye rFactorhoz nem értek mer sok hülyeség van benne!
De akkor it az ip. vimem! 80.98.255.11
De hát ezzel is probálta már vki de nem találta!Olyan hülyén van kitalálva ennek a szerver része h az nem igaz!
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #1350 üzenetére
Előbb csabee is írta, hogy nem ez az IP-címed, ez az alap loopback cím, minden gép önmagát éri el vele! Start menü > Futtatás > beírod: cmd > <ENTER> > beírod, hogy ipconfig és <ENTER>
Ezután kiírja az IP-címedet!
Van routered?Bocaa: próbáld név szerint rendezni és figyelj oda nagyon, mert a nagy F betűs szerverek előrébb vannak, mint a kis F betűsek és a nagybetű előrébb van, mint a kicsi, tehát mondom én a Farkas23-at valami FT... meg Fo... kezdetű nevek között láttam!
-
Bocaa
senior tag
Énsem találom a szervert pedig minen megvan
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Csabee. #1347 üzenetére
Nemá, tedd már fel ujra lécci
1. az alap
2. Fsone 2008
3.track pack v1
4.Trackpack f1 2990 f1rl
5.Trackpack patch v1.
6.F109_17(ezt csak be kell másolni és egyben kicserélni a fáljt!)
Utána crackeled, v amikor akarod és elinditod! Kiválasztod az Fsone 2008-at Beállitasz mindent, utána megveszed azt az autot amelyikel akarsz mmenni, felfejleszted, bele mész a multi részbe a belépéshez és az ip.-nél beütöd ezt:127.0.0.1
És elv kész is v bent v a szeroban!
Sok sikert, ne add fel!!!! -
Farkas23
aktív tag
válasz
Csabee. #1341 üzenetére
De te melyiknél keresed? És az a játék cime v mi mer én is azon találtam meg!
Váltottál modot? Melyik modban vagy? Mer van 2, az alap az all... és az Fsone 2008.
Na neked az Fsone 2008 kell!
Amit ugy tudc beállitani h Játékos és a legfelső ott irja a játék tipusát h melyiken v épp! -
Csabee.
nagyúr
válasz
Farkas23 #1339 üzenetére
az a loopback cím.. nem lehet ez a címed..
továbbra sem látom ezt a k***a szervert, de még ha szezont is indítanék akkor se az f1es pályát dobja be.. most már igazán felb@szott ez az egész, pláne hogy már napok óta szervert sem látok, én innentől kezdve befejeztem az f1et..
-
Sgt.Randall
aktív tag
hát az van a nettel hogy hót fos ennyi
-
macy
addikt
Jó lenn ha crack témát nem itt vitatnátok meg. Ban jár érte.
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Sgt.Randall #1330 üzenetére
Miért, mi baja? Vagy mi történt h anyi a neednek?
Én látom a saját szerveremet! Ugy h nem értem nálatok mi a gond
Regeltetek arra a szarra?
-
Sgt.Randall
aktív tag
én nekem fent van az rf de a netem nek annyi
-
Farkas23
aktív tag
Akinek kell crack az rFactor-hoz az itt megtalálja!
-
Farkas23
aktív tag
Most se látjátok?
-
pcguru1
őstag
Ezért kéne szétválasztani hogy melyik szerót melyik topicba irjátok,ha rf szerót csinál valaki azt az rfactor topicba kéne irni és ha esetleg ch azt pedig vagy ide vagy az eredeti ch 99-02 topicba,és akkor nem lenne ilyen katyvaz
-
Farkas23
aktív tag
Aki akar jöhet jáccani!
Van szerver! Farkas23 génius
-
pcguru1
őstag
Én kiprobálom majd azrfactor-t ha megérkezik a mod
-
Farkas23
aktív tag
Akar vki f1-ni?, mer akkor készitek szerot!
-
proof88
addikt
válasz
Csabee. #1313 üzenetére
Sokszor ugyanaz elérhető több szerverről, de ha megnézed, lentebb írva van, hogy a Szerver2-n peccs van, és a Szerver3-on is!!! Először felrakod azt a telepítős peccset, utána azt az 1 szem fájlt, amit szintén letöltöttél, berakod a... GameData\Locations\F12009\F109_17\ könyvtárba, felülírod az eredeti F109_17.scn-t!
-
proof88
addikt
Azért olyan lassú az AI, mert gyengének állítjuk be őket, nem? Valahol lehet állítani...
amúgy ne haragudjatok, de sajna már nem tudtam feljönni, nagyon későn meg már nem láttam a szervert, végül negyed 4-kor feküdtem le...
ma nincs betervezve családi cucc, szóval szabadabb vagyok, de főleg este leszek, esetleg most kicsit. -
Farkas23
aktív tag
Valaki feljönne szerora gyorsba? Mer csináltam, csak megkéne vmit nézni!
Farkas23 genius -
Xirtam
veterán
Igen kell a Track Pack 2009-nek a két javító patch-e! Ezekután READY!
-
Csabee.
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egér probléma
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Keresünk dokkolókat
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest