Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sgt.Randall #696 üzenetére
és nem lesz új? én most értem haza
-
pcguru1
őstag
A 2.körben valaki hátulról nekem jött és elszált a felfugesztés
-
Csabee.
nagyúr
ma mikor lesz futam?
-
proof88
addikt
Üdv,
ha F1CH-val játszotok és van szerver, szóljatok, megpróbálkozom billentyűzettel. -
macy
addikt
Csináltam dedikált szervert fsone-ban de én se látom. Hülye win 7
-
puttputt
őstag
Valószínűleg Sanya rongyolt belém véletlen hátulról a startnál - lehet, észre sem vette -, mert csak kicsit csattant, a boxig sem jutottam el utána, fél körre az esetre...
Mindegy, nem gond, mert az esetet követően 2 percre a netem is elment, meg úgyis írtam, hogy 8-ig érek rá, inkább nem forszírozom ma tovább, - sosem lesz vége a futamnak különben -, ez egy ilyen dolog.
Sok sikert! -
macy
addikt
Csináltam egy környi videót az FSONE-ról 2009-es Spa pályán.
Ha így nem megy, mert nálam nem akar, akkor: SPA2009_mp4
-
Farkas23
aktív tag
Hellosztok!
Sajnos csak 1 max 1,5 orát tok veletek F1-ni mer el fog majd szálni a net, ki volt irva!
Pontosan nem tom menyit tok de 1 ora bizti!
Ugy h ha akartok akkor gyertek!
Megy a szerver! Farkas23 genius -
Sanya595
senior tag
Megcsináltam újra,nézd meg,hogy most jó-e.
Puttputt:Mindent ki lehet próbálni.Én nem eröltettem az fsone-t.
Csak ezzek 2009-es modok és tele lehet hibával,amitt persze csak tesztel lehet kiszürni.
Meg pl a most történö változások már nincsenek benne.
Ugyan úgy,mint a ch-val itt is ki kell tapasztalni,hogy kinek mi jön be jobban és ami sokaknak tetszik az lesz a nyerö.Most akkor 2 szerver megy?Hát ezt a szervezést nem értem.
-
puttputt
őstag
válasz
puttputt #646 üzenetére
Megnéztem az FSONE-t, de nálam ez nyert: [link]... mind mozgásban, mind fizikában, mind grafikában, mind egyebekben jobbnak tűnik... megkeresem a linkjét, bár a neve is elég, ha rákerestek.
Esetleg, még ezt is le lehet próbálni "tömegszinten" Fsone mellett, hogy legyen némi konkurencia, aztán eldöntjük.Én sem.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Sgt.Randall #678 üzenetére
Akkor csinálom a szerott!!!2 perc és megy.
SZERVER MEGY!!! phforum genius
-
Sgt.Randall
aktív tag
nah?
sanya csinálod
ok -
Csabee.
nagyúr
szerintem én is beszállok
-
Sgt.Randall
aktív tag
nah? csinálod sanya?
kezdünk gyűlni -
Sgt.Randall
aktív tag
én mek ch szerverre
-
pcguru1
őstag
Srácok lesz még ch szeró vagy már csak rfactor,biztonság kedvééert felrakom az alapgame-t(rfactor-t)
-
Csabee.
nagyúr
-
Sgt.Randall
aktív tag
sanya mikor adod fel nekem és gurunak postán?
valaki szerver 08 ba? -
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
aha..
hát én meg úgy vagyok vele hogy bőven van helyem, és elfér nekem a rendes is! csak baromi lassan jön!
Ha áttérünk az rFactorra, akkor azt megkéne beszélni hogy mindenkinek ugyan azok a dolgok legyenek fenn, és így nem lesz akadás!ha minden igaz este 9-10fele meglesz a game.. 1,66gb.. nem tudom hogy nekem túl méretes? vagy mindenki ezt használja? ..
-
Xirtam
veterán
Azért ne feledjétek nem minden a grafika!
-
Sgt.Randall
aktív tag
várom már az rFactort sanya
-
Sgt.Randall
aktív tag
Egy kis ízelítő
túéságosan jó a grafik -
puttputt
őstag
Lőttem pár képet az RF2009 F1RL2009 2.1v. modjáról... ég és föld a grafika... - előbb raktam fel az rf-et - igaz, 1:28-as időket mentem Monzában, de kit érdekel, mert gyönyörű
(Pedig direkt nem raktam a max. 1280-ra a felbontást... majd fsone-nál.)
Beszéljenek helyettem a képek:
Free cam a pályán..., ez is tetszett benne:
Ez egy másik mod már, de itt sem rossz a kocsi, bár inkább F1Challengeátvétel:Most megnézem ezt az Fsone-t.
-
ádyz
addikt
Hehe, mindenki áttér rFactorra?
Nagyon helyes, gyertek át, sokkal jobb mint az F1 Challenge.
-
-
Sgt.Randall
aktív tag
mikor lesz szerver?
-
Sanya595
senior tag
válasz
Sgt.Randall #637 üzenetére
Privit küldtem.
-
Sgt.Randall
aktív tag
sanya az fsone az önálló vagy kell hozzá a rfactor ha igen akk azt is küld már el lécci
-
Sanya595
senior tag
Igazából nem kell hozzá sok minden.
Amitt Én most használokfactor----az alap game és mindenki tudja,hogy honnan szedheti le.De ha nem akkor torrent,csak nem linkelek,mert tilos a warez.
Az fsone2008-nak itt a linkje:letöltés
A track pack hozzá:letöltés
A magyaritás hozzá:letöltés
Ez egy 2009-es track pack:letöltés,de ezt Én nem használom,mert úgyis lesz majd az új Fsone-hoz.
Hát igazából enyi lenne.Meg van rf-re is vagy 3 2009-es mod,de nekem nem jönnek be.
Viszont bárki leszedheti a gphungary.hu-ról ökett és telepitheti.
Mert itt a játékos fömenüjében van egy opció és ott váltogathatod a modokat.
Sza nyugotan fel tehetsz többett is.
Minden modot a rf fökönyvtárába kell tenni.Nekem most olyan 7-8 mod van benne és a telepitett rf könyvtáram mérete enyi:8,01 GB (8 611 947 029 bájt) -
pcguru1
őstag
19:00 körül megint leszek
-
Xirtam
veterán
válasz
Sanya595 #633 üzenetére
Akkor egy hsz-be összegyűjtöd ha megkérlek hogy miket szedjünk le?!Mert nekem rfactor meg az Fsone fentvan kell ehez még valami?? Köszönöm!
Igazából én a 08 al jobban szeretek játszani... ezek a 09 es autók nem a kedvenceim, a 08 ban tényleg mint egy F1-es kocsik ! De a mostaniak! Na de mind1 csak legyen meg a játék élmény meg jókat versenyezünk!
-
Sanya595
senior tag
Tudom és nem is vitáztam csak mondtam,hogy volt már ilyenre is példa.
Tudod mirre leszek kiváncsi?Hogy akik most itt vannak,azok közül ki szerzi meg elöször az új gamét.Mod:Igazából,szerintem azért,mert nem szokott ennyitt bazsakodni a szeroval.
Pl a 09-es moddal mindig láttátok a szeromat ez a 08-as meg szopat mindig. -
Sanya595
senior tag
Ok.Semmi gáz.Attól,hogy olyan mint az rf,még nem biztos,hogy FAKE.
Olyat is láttam már,hogy a hivatalos honlapon nincs fent,de mégis kiszivárgott.
Nem egy játéknál volt ilyenre példa.Ráadásul a játék idén megjelenik több platformra,amiböl szintén lehet vidi.Tudom,hogy az xbox meg más platform nem teljesen olyan mint a pc,de sok játéknál nem sok a küllönbség.Mod:Múltiban is volt safety car.Nem sokszor kelet,de autoztunk már mögötte.
Egy baja volt,ha mondjuk 2 körre kellet volna,akkor is bent volt mondjuk 4 kört.
De ez csak formaság.Mod2:Szerintem mindenki szedjen össze hozzá mindent és ha megvan,akkor kipróbálhatjuk.Nehogy az legyen,hogy ez nem tud jönni vagy valami.
Szerintem hétvégére mindenkinek meglenne. -
Xirtam
veterán
FAKE annyit tesz hogy hamis, vagy átverés! Annyi hogy ez nem a codamester játékból való videó!Mert ilyen stádiumban még nem járnak ezért mondtam 100%-ra van bloguk otthonról belinkelem ott írják mindig hol járnak a fejlesztésben! És még a TEXTURA vectorozásnál járnak!
Sanya nem fikáztam az rfactort csak véleményt nyilvánítottam egy olyan dologról amit nem ismerek , és itt a hiba ennyi! Nem kellet volna mert egyre jobban kaccsingatok a felé...föleg h van safety car a kérdés csak az h multiban hogy szerepel?Erről te tudsz nyilatkozni szóval kérlek! Írd le a tapasztalataidat!
-
Xirtam
veterán
válasz
Sanya595 #624 üzenetére
Na hivatalos oldaon nincs közétéve! Meg nézd meg a jobb alsó sarokban nézd meg azt a kiírásokat, majd indisd el az rfactort tádá ugyan az!
De nem veszekedésből mondom! Meg pont a youtube az a hely ahova minden mocskot feltesznek ezt te is tudod , szóval még ha igazad is van feltételekkel kell ezt a videót kezelni vagy fogadni! Szóval érted mire gondolok!
Baszus nem lecseszéksép mondom, meg hogyne hibázhatnál emberek vagyunk sanya nyugi, nem kell felkapni a vizet nem azért mondtam semmi bántás nem volt a hsz-embe!
-
Sanya595
senior tag
-
Xirtam
veterán
válasz
Sanya595 #593 üzenetére
Sanya nem bántáskép, de ehez lehet jobban értek mármint a Codamesteres dolgohoz, és hadd mondjam el ez FAKE! Neharagudj magadra ne vedd de több ilyet ne linklj mert a többieket csak palira veszed ezzel pedig ez kamu!
Az Rfactorhoz annyit fűznék hozzá, h én is elkeztem kaccsintgati ez h van safety car meg multiban is AI szoval ha kevesen vagyunk tudunk betenni AI-t tetszik! Este mit szólnátok ha kipróbálnánk??
-
pcguru1
őstag
Hahó randall gyere,már puttputt is belépet
-
pcguru1
őstag
válasz
Sgt.Randall #619 üzenetére
Gyere randall nyomjuk a versenyt
-
Sanya595
senior tag
Újra megy,gyertek.
-
Sgt.Randall
aktív tag
én is ugy akarok am baszakszik megint a szerver
-
macy
addikt
Na mivan csajok, kacsintgattok az rFactor felé?
Tegnap még lenyomtam pár kört Spa-ban, tettem be 9 AI-t is. Lenyomtak mint a bélyeget.Francba állandóan úgy akarok írni mint a játék F1C chat-jében
-
Sanya595
senior tag
Akartam Én is irni,hogy torrentett direkt linkbe csak pü-ben.
Mert tilos a warez!Csináljak szerott?Csak valamiért néha baszakszik,mert pl tegnap sem volt jó.ELVILEG SZERO MEGY!!!
phforum genius
Randall:Én VWPOLOPG-t azért nem irtam,mert Öt a laptop gátolja mert melegszik neki és szerintem még nem tudta megoldani a problémát.
-
Csabee.
nagyúr
Nos, nem tudom figyeltétek-e de módosult az első hozzászólás! a 2008as mod lelőhelyét is beletettem!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sgt.Randall #609 üzenetére
NE linkelj TORRENTET, NE WAREZOLJ!
-
Sanya595
senior tag
Kicsitt számolgattam és tudjátok hányan lennénk,ha mindenki jönne egyszere,aki a szándékát jellezte?Kb 11-en lennénk most.
De elnézést ha valali kimaradt:
Sgt.Randall
proof88
Csabee.
Sanya595
pcguru1
puttputt
Farkas23
Xirtam
macy
JColee
IreN!CuS -
pcguru1
őstag
válasz
Sgt.Randall #607 üzenetére
Most néztem még nincs
-
Sgt.Randall
aktív tag
van szerver??
az lenne a jó hogy ha lennénk vagy 14
valaki csinál?
valahogy kéne hirdetni nem hogy ez van ekkor? -
proof88
addikt
Nos, ami nagyon idegesít az F1C-ben, azok a bugok, mondjuk van amikor kifejezetten bug mentes a futam, de van amikor meg az. Meg ezek az állandó kapcsolódási gondok ...
Egyébként kevesen vagyunk szerintem, ez is baj. Ha többen lennénk, még jobb futamok lehetnének! -
Csabee.
nagyúr
lehet hibásan jött le a patch telepítője, nekem is volt ilyen, leszedtem újra, elenőrizd a letöltést követően a fájl méretét hogy akkora legyen mint amit az oldalon kiírtak! Illetve telepítsd újra rá amár egészében letöltött patch-et
Sanya595 köszi az info-t beszerzem!
majd remélem leszel az ellenfelem
begyakoroljuk azt is
-
Sanya595
senior tag
Csabee a 358 számu hsz-ben van linkelve az összes dolog.Kivéve,hogy Én nem litle rf-el tolom,hanem full-al.De akármelyik torrenten fent van az alap rf és utána modok vannak bárhol.
2 verzió van rf-böl.rFactor 1150 és rFactor 1255.Tulajdonkép ugyan az csak a második kiadás.Nekem ez van meg:rFactor 1255
A mod hozzá az FSONE 2008.De leirtam hol van linkelve minden.Mod: Ice,szerintem szed le újra,mert lehet,hogy hibásan szedte le.
Milyen op-rendszered van?Prooff:Igen szerintem is jobb lenne.ha többen lennénk,több csata lenne és nem lenne szerintem annyira nagy szakadék néhány hely közt,mert más is oda érhetne.
-
Ice!?
őstag
ERRE senkinek sincs ötlete?
-
Sgt.Randall
aktív tag
én is láttam hát kár hogy kimi a fallal találkozott
van szerver?
am az a rfactor melyik mod lenne??
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24