Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
nah, holnap tolhatnánk még, mondjuk nem tom mikor érek rá, mert meló van és este érek haza szerintem, de remélem majd holnap is tolni fogjátok.
-
Farkas23
aktív tag
Na feltetem ezt de még be kell állitanom ugy h még pár percet igénybe vesz. És kkor most hány kör legyen és milegyen? Melyik pálya?
-
ádyz
addikt
lol, trace.bat-al tudok játszani.
Hajrá, hajrá akkor.
csinálok egy szervert.
neve adyz
jelszo nicns -
Farkas23
aktív tag
Igazatok van télleg a platinum van meg nekem, de mi a külömbség a 2 közt?
Mer ezt nem vágom! -
IreN!CuS
őstag
Üdv srácok bocs h nagyon eltűntem,csak nyaralásra készültem sokat,most meg eljött az idő,úgy h ha haza értem újra lesz időm és belevetem magam újból a dolgokba.
Üdv és jó szórakozástGondoltam ide is beírom.Megtörtént a nagy vásárlás is majd rakok fel képet mert durva lett
BB -
ádyz
addikt
Van még hely?
-
Sgt.Randall
aktív tag
én 1 én kezdem tölteni a 8 ast mert egyenlőre a
F1 Birkuc 2009
F1 SMT 2009
F1 chellemge light
meg a F1 Chellenge 99-02királyok a toyoták rico csinálj már egy ferrarit
-
Csabee.
nagyúr
ma még lesz futam? 09el?
-
Farkas23
aktív tag
Mindenkitől elnézést kérek aki lemaradt az előző versenyrő, mert én vok a hibás h nem vártam továb, legközelebb jobban figyelek és megvárok mindenkit!
Még1x elnézést mindenkitő!!! -
puttputt
őstag
válasz
Sanya595 #149 üzenetére
Újra van szerver, újraindult, csak Proof meg én eddig értünk rá. A mostanira te is simán bekapcsolódhatsz. 45-ig vártunk, ahogy kérted.
Sikerült nyernem (1/6), igaz PRO setupjával..., de azért jó volt a "kormányosok" ellen a kis revans!
Majd megyünk egyensetuppal is persze, megbeszéltük.
Na üdv, mindenkinek!
-
puttputt
őstag
Jöhettek 2009-re, mindjárt időmérő.
Farkas csinált szervert, jelszó: genius. -
ádyz
addikt
Ez így nemér, most potyára szedem le a 09-et?
-
puttputt
őstag
Ez szvsz. nem "Brawn"...: [link]
-
Xirtam
veterán
Majd szoljatok ha 08 mert én csak azzal játszok mostmár!
-
Farkas23
aktív tag
Megjöttem srácok!
na most akkor melyik modot inditsam el? Mer bármelyiket elinditom szivesen!
Ja és melyik pálya legyen?Nekem jo a monza, csak melyik mód legyen?
-
proof88
addikt
Én benne vagyok valami 8 órakor induló szerverben... de olyan 9-negyed 10 körül lépnem kell.
-
pcguru1
őstag
-
Csabee.
nagyúr
mikor lesz futam?
ugyanis hazaértem
-
ádyz
addikt
Na, leszedem én is, aztán meglátom, hogy alakul majd a dolog.
Most akkror a 08-at vagy 09-et szedjem le?
-
Sanya595
senior tag
Mért nem inditod el ma éjszaka?Akkor reggelre lejöne talán.
Tudom,hogy akinek lassu a nette anak ez egy átok,de az elején is beszéltük a modok tesztelését.Ez a 08-as sokkal kiforrotabb,vezethetöbb,nem csúszik úgy a rázon,meg még sorolhatnám.Sajnálom,hogy lassú a netted és nem tudod elöbb leszedni.
20:30 körül jövök meg,akkor Én csinálok szerott a 09-el,hogy Te is tudj játszani.Remélem,hogy senki nem haragszik rám,ha igen akkor mégegyszer elnézést mindenkitöl a történtekért.
Xirtam:Amúgy csak ezzekett a progikatt használod?Olyatt ismersz,hogy Maya?Meg Giants Editor?
-
macy
addikt
Most raktam fel a 2008-as platinumot. Sokkal szebb a kocsi benne. Már el is felejtettem milyen, pedig régebben nyomtuk pár haverral.
-
proof88
addikt
No most szedem le a 2009-es cuccot és kipróbálom, szóval 8 körülre készen leszek.
Döntsétek el, hogy melyik játékkal játszunk, nekem mindegy!
Vegyétek figyelembe, hogy pcguru csak a 2009-essel tud!
Egyébként felőlem mehetünk ugyanazon a pályán, Monzában. -
pcguru1
őstag
Köszi sanya jobb klikk után elindult de csak szombaton reggel kezdem el mert 8óra 46percet irt hogy végez
egyáltalán leszedjem vagy most mi van,mert fölöslegesen leszedni szerintem hülyeség,meghát van müködö módd
-
Sanya595
senior tag
Patch-et Én linkeltem be.Szerinted akkor feltettem?A tüzfalban kiengedtem úgyanúgy,mint a 09-et.Nem haragudjatok,de most kész vagyok,mert már 25 perce csinálom.
Puttputt mondtam,hogy ne haragudj.De hogy lehettem volna ott veletek és még beszéltünk is,meg mentem mért kört is ha lannon lett volna.Mégegyszer elnézést kérek mindenkitöl.
A képekett mindig megnézem és grat hozzá,mert Te mindig olyan jó pillanatokatt kapsz le.
Ezért is ideges vagyok,mert tudom,hogy este már nem tudsz lenni,peddig jó veled versenyezni.Azt,hogy szerott tudok-e csinálni vele,valaki lecsekolja???Mert megy.
phforum
genius -
puttputt
őstag
válasz
Sanya595 #105 üzenetére
1. Már megbocsáss, de nem az én hibám...
2. Mi más oka lenne?
2.1 Nincs patch
2.2 Tűzfal nem engedi át
2.3 Internet helyett LAN van
Miért? Én is elfelejtettem átnyomni első alkalommal, majd észrevettem. Ennyire nagy dolog ez?
Ma este nem leszek sajnos.(A képekre pedig, mint általában - máshol sem -, semmi reakció...)
-
Sanya595
senior tag
válasz
puttputt #103 üzenetére
Te is enyire............ÁÁÁÁÁ!
Addig szerinted,hogy voltam???Ott mentem a renaultal még beszéltünk is.
Addig is netten volt nem lannon.Játszotam már elegett,ahozz,hogy tudjam hogy kell.
De mondom,hogy a 09-el láttam ahogy versenyeztek,a 08 meg nem látt semmit.
Bocsi,de nagyon felhúztam magam.Ne haragudj rám.Ok,de Én 20:30-nál elöbb ma sem tudok lenni.
Azt nézétek meg lécci,hogy szerott tudok-e csinálni vele???
Mert csináltam egyett. phforum genius -
Farkas23
aktív tag
Na majd 20:00 ora körül irok akkor lesz ujra szero!
Addig készüljetek! És döntsétek el melyik pálya legyen!! -
Sanya595
senior tag
A 2009-es látt mindent még a mostani farkast is,de nem enged be,mert verseny van.
Ez az új 08-as meg nem látt semitt.Ennyi.Kész,leszarom az egészett.
Még a versenyen sem tudtam ott lenni.Guru,a 08-as jobb lenne ha menne.De Ök most ott versenyeznek Én meg vissza sem tudtam menni.De hogy valamelyikük ki irt volna ide,hogy mért nem vagyok vagy valami.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Mindegy.Nem idegesitem magam tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU