Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocaa
senior tag
Énis beszállnék körözgetni hozzátok
de a sereghajtó szerep maradna csak
az rfactorhoz milyen modot szedjek le ,h tudjak veletek játszani? -
Xirtam
veterán
válasz
Sanya595 #1195 üzenetére
Ezaz megint dobj fát a tűzre, feljöttél játszani, mióta elkezdtünk rFactorozni?? NEM! Szóltunk én meg akinek bejött ez a mindenki egy állandó kocsis szisztéma azóta? NEM! Akkor nemértem minek ezt felhozni! Meg szítanod a népet ha neked valami nem tetszik! Sose leszünk már normálisak? Kell ez? Gondolom mindenkinek van a minden napjaiban elég próblémája feljönne h levezese a napi feszültséget és itt is ez megy...
-
Sanya595
senior tag
Láttom a hsz-em észre vetted,de a privim-re nem válaszolsz.
PEACE
Mod
sabee Én az Rf-et jobban szeretem és van némi érdemem abban,hogy most mindenkin tombol az rf láz!
A gondok máshol kezdödnek,de ezt hagyjuk inkább.
Tudod ez a dolog olyan,mint Ut-tolni online úgy,hogy kikötik,hogy csak melyik fegyverrel játszhatsz.De egy dologra senki nem válaszol,hogy mért kell elvenni a játék adta lehetöségett? -
macy
addikt
válasz
Csabee. #1188 üzenetére
Az utóbbi pár napban rFactoroztun. Nálam nem megy win 7 alatt a challenge. Meg őszintén szólva jobban is bejön az rF. Bár rosszabb időket megyek vele, pedig még a momot is felraktam. Megvan már vagy 5 éve de még csak egyszer használtam GP4-ben.
2 dilis
Sanya igazán jöhetnél Te is Csabee is.
Felraktam az rFactor monitort, tök jól kielemzné a cuccokat de nem tudok vele rácsatlakozni a szerverre.
-
Xirtam
veterán
Mert szétunom az agyam, meg megint felbasztak és akkor levezetem a feszültségem!
-
Xirtam
veterán
Unatkoztam!
-
Xirtam
veterán
válasz
Sgt.Randall #1177 üzenetére
Már elment Farki!
-
Farkas23
aktív tag
18:30-ig van szero! Aki akar jöhet!
Farkas23 genius -
Xirtam
veterán
Van Server??
-
Farkas23
aktív tag
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #1171 üzenetére
1:19.068 Massa tavalyi ideje a Q2-ben, úgyhogy elfogadom az állításotokat!
-
Sgt.Randall
aktív tag
nem akar elindulni a game
-
Xirtam
veterán
LaCeeN sajna nem láttom se én se Farki a servert!
-
LaCeeN
tag
PROHARDVER!
geniusjó reggelt
-
Farkas23
aktív tag
Valaki nem tud szerot csinálni, mer már játék hiányom van
-
Sgt.Randall
aktív tag
én még most próbálgatom naon állat
-
Xirtam
veterán
Igen Igen jó lenne, hiányzik a száguldás, porzik már a vérem!
-
Farkas23
aktív tag
ÁÁÁÁÁ. nem jo! grafikailag nem rosz meg semmi de nagyon eltér időben!
Azt h 17 környi benzinnel csak 1:25-ös köürt tudtam rajta menni, az mindent elárul, és csuszik mint a rosebb, semmi tapadás -
macy
addikt
válasz
Sgt.Randall #1141 üzenetére
Megnyitod a tv menüt, grafikus beállítások, mod selectornál az fsone-hoz 2007-est kiválasztod, alul defaultnak szintén, elmented. Ha esetleg win 7-ed van és nem jelenik meg a játékban akkor rendszergazdaként indítsd az rfactort.
A kézmozgást meg az autó kiválasztásánál tudod blőni. Van olyan, hogy fejlesztések, ott kell vásárolni meg telepíteni cuccokat.
-
Sgt.Randall
aktív tag
meg hogy forduljon a kéz
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #1139 üzenetére
Ok. Akkor amit kéne az a magyar a monza és a monaco!
Ezeket kéne frissiteni hátha jobb lesz!Ja amugy tegnap este amikor jáccottunk a magyar pályán és vittük a futamot, akkor a boxkiállás elött már csak 1-en volt a bal első gumim, anyira elkoptattam
Hát láccik jobb mint a ch. ebben is! -
Sgt.Randall
aktív tag
hogy kell a tv style belőni?
-
proof88
addikt
válasz
puttputt #1125 üzenetére
Mindegy én leszedtem a pályákat, de fel még nem raktam őket!
Engem idáig csak a Hungaroring zavart, mert a sikán már változott a játékbeli verziótól! De ha nem rakjátok fel, akkor én sem fogom.
Mindenesetre letöltöttem őket, de felhívom a figyelmet, hogy az ilyen GPHungary-s letöltéseknél figyeljétek, hogy mit írnak a letöltéshez, mert ugye van 3 szerver, néha több szerveren ugyanaz fenn van, viszont most is az Abu Dhabi pályánál a Szerver02 egy peccs a Szerver01-ről leszedhető pályához, szóval akit érdekel, az a peccset is szedje le hozzá! -
Xirtam
veterán
Na én megyek zabálni! Értesítsetek, hogy mivan!
-
Farkas23
aktív tag
Hát én nem tom h feltegyük a pályákat, mer már ilyennel sokat szivtam, h feltettem és ujra kellett tennem az egész játékot, na mind1.
Szervert csinál vki? Mert én nem tok!
-
proof88
addikt
válasz
puttputt #1125 üzenetére
Akkor sztem tegye fel őket mindenki!
Xirtam: oké, majd utánanézek.
macy: igen, én voltam boxban tegnap Monzában, egész végig mögöttem volt a LaCeeN, pár körrel később ő is kiment boxba és akkor jött ki, mikor a célegyenesben voltam, szerencsére csak mögém tudott visszaállni. Mert ugye ilyenkor, ha 1 mp a távolság 2 autó között és a másik pár körrel több ideig tud kint lenni, akkor annak kéne azt a pár plusz kört nagyon megnyomni, mondjuk 3 tizedekkel jobbakat kéne mennie, mint eddig és akkor egy perfekt kiállással előrébb lehetne jönni... csak ugye amikor az ember itt tart, akkor a gumik már nem a legjobb állapotban vannak, asszem ... -
puttputt
őstag
-
pcguru1
őstag
Ma délután már én is tudok csatlakozni,ha lesz szeró
-
macy
addikt
Csabeeval mi van, nem játszik már?
Sanya te sem?
-
macy
addikt
válasz
proof88 #1113 üzenetére
Belenézegettem a versenybe, brutál rövid féktávotok van, én meg alig bírok lelassítani a kanyar előtt. Azért a momoval valahogy élvezetesebb a játék. Kicsit kiélem magam ha már a renaultom fél éve a garázsban rohad. Voltatok boxban? Megy a TV Style, csak rendszergazdaként kell indítani a játékot. A beállításoknál a prewiev viszont továbbra is hibát ír ki, meg itt sem írja a dolgokat:
-
proof88
addikt
már nincs, elment macy meg farkas is... Monzában voltunk, 4-en, eredmény:
1. Farkas
2. Én (+~19 mp)
3. LaCeen (+~3 mp)
4. Macy (+~>20 mp)szerk.: azért jó lenne, ha verseny végén mutatna statisztikát, pl. x kanyarban ki mekkora csúcsponti sebességet ért el, ki mekkora max. sebességet ért el x egyenes végén, stb... érdekes lenne.
-
Xirtam
veterán
Van még server??Mert felnézek akk!
-
macy
addikt
PH!
genius -
Xirtam
veterán
van server
Farkas23
genius
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest