Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Jó 8 éve nem láttam egy két html forráson kívül semmi forráskódot, előtte programozónak tanultam először szakközépben majd 3 évig egyetemi szinten, aztán úgy alakult hogy teljesen más területekre vetett az élet.
Mondanom sem kell, hogy gyakorlatilag mindent elfelejtettem.
A programozói logika az megmaradt, most is tudom nagyjából milyen lépések sora vezet egy egy probléma megoldásához, de hogy az egyes dolgok hogyan vannak implementálva a programnyelvekben, az már teljesen kiesett.Viszont most szeretnék tanulni, mert szívesen dolgoznék programozóként, de nem találok semmi normálisnak tűnő dolgot.
Beiratkoznék valami tanfolyamra, de ECDL meg társai hidegen hagynak.
Nekem nem kell elmagyarázni, hogy pl. mi az a rekurzív függvény, konkrét és használható tudást akarok szerezni.
Részben mert ami volt, azt elfelejtettem, másrészt meg már akkor sem piacképes dolgokat oktattak az egyetemen, mikor én oda jártam.Tudtok valami értelmes oktatási/tanfolyam lehetőségről?
Ti milyen területet ajánlanátok? (pl. Web, adatbázis)Vagy egyszerűen menjek el a könyvtárba hozzak ki könyveket és kezdjek el bindzsizni itthon a gépen?
Lehet egyáltalán munkát kapni programozóként felsőfokú végzettség nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest