Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen széket vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Jó 8 éve nem láttam egy két html forráson kívül semmi forráskódot, előtte programozónak tanultam először szakközépben majd 3 évig egyetemi szinten, aztán úgy alakult hogy teljesen más területekre vetett az élet.
Mondanom sem kell, hogy gyakorlatilag mindent elfelejtettem.
A programozói logika az megmaradt, most is tudom nagyjából milyen lépések sora vezet egy egy probléma megoldásához, de hogy az egyes dolgok hogyan vannak implementálva a programnyelvekben, az már teljesen kiesett.Viszont most szeretnék tanulni, mert szívesen dolgoznék programozóként, de nem találok semmi normálisnak tűnő dolgot.
Beiratkoznék valami tanfolyamra, de ECDL meg társai hidegen hagynak.
Nekem nem kell elmagyarázni, hogy pl. mi az a rekurzív függvény, konkrét és használható tudást akarok szerezni.
Részben mert ami volt, azt elfelejtettem, másrészt meg már akkor sem piacképes dolgokat oktattak az egyetemen, mikor én oda jártam.Tudtok valami értelmes oktatási/tanfolyam lehetőségről?
Ti milyen területet ajánlanátok? (pl. Web, adatbázis)Vagy egyszerűen menjek el a könyvtárba hozzak ki könyveket és kezdjek el bindzsizni itthon a gépen?
Lehet egyáltalán munkát kapni programozóként felsőfokú végzettség nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs