-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok Istenek!
A következő "problémám" lenne:
Olyan bootolható USB kulcsot kellene csinálnom, ami indításkor lehetőséget adna arra, hogy a pendrivera előzőleg felmásolt Win7 és Win8 telepítőkészletből egy installálást indítson. Rövidebben: USB bebootol. Mit szeretnél telepíteni:
1. Win7
2. Win8Elméletben tudom már a megoldást, de technikailag nem tudnám megoldani, mert nem vagyok a programozás tetőfokán. Diskparttal megcsinálnám a kulcsot és elindulna vele egy WinPE. Utána egy választófelületet kellene elővarázsolni amik indítanák a kiválasztott telepítőkészletet. Hogyan lehet ezt összehozni? Tud erre valaki megoldást vagy találkozott már ilyennel? Egy link is jó lenne ahol részletes leírást adnak.
Valami olyan kellene, amit egységsugarú user is el tud végezni...
Még a Hiren"s boot CD-ről hallottam. Az állítólag tud olyat, hogy adott ISO-ról bebootol.
Ha rossz helyen járok akkor bocs az OFF-ért.
Minden érdemi segítsgért előre is hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Formula-1
- További aktív témák...
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest