- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tavaszi hardvernyitány
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
akrobet
tag
válasz
bambano
üzenetére
Bár látom a fantáziát abban amit mondasz "igazi" C# programozó vagyok, és a feladatban is bennevan:
"Where possible you should provide a working solution written in c# i.e. it should compile without needing to add dependencies manually."
Továbbá a kiindulási helyzet is az, hogy már adott a rendszer többi része, tehát valószínűleg késő lenne egy új programozási nyelvet "feltalálni" és az adatbáziskezelőt lecserélni.
"bele is fogsz fulladni és soha nem lesz kész" - szerintem bármilyen megoldást is választ az ember, soha nem lesz kész, mivel a feladatban is benne van, hogy a szabályok folyamatosan változnak.
Namármost, ha én olyan szinten lennék (de nem vagyok) hogy írjak egy új nyelvet, amiben ezeket a szabályokat kellene írni, attól még nem szűnne meg a szükség a maintenance-re és nem hiszem hogy egy felhasználóra lehetne hárítani a feladatot. Az elég rizikós vállalkozás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Vostro 15 3510 (i5 11th, 16 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!!
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.08.07. Apple jótállás
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan milánói szíjjal!
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest