Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu ray írás és írási hiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Hali! A Következő kérdésem után biztos többen érdekesen fogtok nézni, de első körben kiváncsiságból teszem fel.
Nos midnen bizonnyal úgy alakul, hogy szeptembertől elkezdek egy nappali költséges képzést valamely informatikai területen, lehetőleg mérnök informatikusként. Ez függ attól, hogy pótfelvételin milyen intézmények hirdetnek meg ilyen szakot. Bár valószínű, hogy inkább a "gyengébb" intézményeknél lesz pótfelvételre lehetőség. No mindegy, szerintem arra is jelentkeznék, lényeg, hogy minél gyakorlatiasabb legyen a programozás oktatása.
Azt tudnotok kell, hogy én már elvégeztem egy műszaki irányultságu Bsc szakot, és ahogy nézegettem, van jópár tantárgy (analízis, valszám, fizika, közgáz, jog, stb..) amit kreditátvitellel ki tudnék váltatni. Szóval tényleg szinte csakis az informatikához kötődő tárgyakra kellene bejárnom.
Felmerült bennem a kérdés, hogy szerintetek van e lehetőség arra, hogy más intézményekre "csak úgy" belopakodjon az ember programozás gyakorlati órák meghallgatására. Mennyire figyelik azt hogy ki az aki nem illik oda. Vagy esetleg az oktatók mennyire rugalmasak ilyen téren? Természetesen csakis a saját magam fejlesztésére irányulnának a látogatások, hogy minél több tapasztalatot szerezzek esetleg erősebb intézményekben.
Nálunk anno szinte az összes előadásra szerintem nyugodtan bejöhetett volna akárki, az oktatónak biztos nem tűnt volna fel.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest