-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Köszi!
Én is a java-n filózok. Van egy ismerősöm aki 2 év alatt autodidakta módon megtanulta, saját játékot írt androidra, mindezt 8 óra munka és család mellett.
Most androidra programoz, full time-ban.
Csak most picit bezavar a kotlin, arra gondolok, hogy nem-e lesz időveszteség a java, nem lenne jobb egyből kotlin-nal kezdeni -
Victor Súgó
tag
És ha tíz perc után már szétbasz az ideg, de képtelen vagy elengedni, míg meg nem oldod?
Én is programoztam, de mire kiszálltam teljesen az IT szektorból, addigra jutottam el oda, hogy képes legyek egyáltalán nekiesni egy munkának. Viszont rendszergazdaként rendszeres volt,hogy ha valamit tíz perc alatt nem tudtam megoldani, akkor "szétbaszott az ideg", de nem emlékszem olyanra, amit átadtam volna másnak. Persze lehet, hogy csak az idő szépít az emlékeken.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Háztartási gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Automobilista 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Warships
- OLED TV topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest