- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Victor Súgó #12489 üzenetére
Ez az elasticsearch funkcio talan jol johet neked. Nem tudom pont erre van szukseged, de haigen, akkor angol hint: [link]
-
törölt tag
válasz
Victor Súgó #12487 üzenetére
Gondoltam, hogy valamilyen rendszer generálta azt a log-ot valamilyen fix-ismerhető minta szerint.
Szerintem ha írsz konkrét példa sorokat akkor szerintem egyszerűbb lesz kitalálni, hogy milyen eszközt lehet bevetni, vagy milyen lépésekre lehet lebontani.
-
törölt tag
válasz
Victor Súgó #12485 üzenetére
Nem elég erre a regex?
-
VTom
veterán
válasz
Victor Súgó #12476 üzenetére
Az ugyan eredményes, de hosszú távon káros az egészségre
-
martonx
veterán
válasz
Victor Súgó #12461 üzenetére
Igaz, a programozóvá váláshoz adottság is kell, míg orvosit (ergo orvos lenni) bárki el tud végezni, aki bírja seggel / pénzzel / mindkettővel.
-
válasz
Victor Súgó #12461 üzenetére
Néhol még nagyobb felelősség is hárulhat egy programozóra
Pl. Knorr Bremse, ahol vasúti fékek szoftvereit fejlesztik, ott egy bug, oszt nem áll meg a párszáz tonnás szerelvény időben
-
Norbiiiiiii
csendes tag
válasz
Victor Súgó #12440 üzenetére
Az megvan, hogy melyik sort jelzi hibásnak, de egyszerűen nem értem, miért. A videón az a sor teljesen ugyanez, csak én pár angol szót (nem is szót, de nem is tudom, mi legjobb kifejezés... hivatkozás?) magyarra írtam. De ezeket már az alap HTML-ben is úgy vittem fel, szóval nem zavarhatja - elvileg.
Uncaught TypeError: Cannot read property 'addEventListener' of null
at main (app.js:78)
at app.js:83Egyébként nem sürgős, csak ha lesz időd,. kérlek, nézz rá, ma már "elbasztam" vele pár órát, és kellőképpen leépített... Most kell a pihenés. :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged