- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen joysticket vegyek?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- LG LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Csaby25
üzenetére
Részmunkaidőben sehol sem fognak alkalmazni, projekteket senki sem ad ki egy kezdő programozónak, fel pedig nem vesznek sehova, ha nincs tapasztalatod.
Egy kis plusz pénzre szerintem a legnagyobb esélyed akkor van, ha androidra, ios-re találsz ki és írsz saját appokat, ezekből kapsz pénzt, minél többen töltik le, annál többet. Erre talán a Kotlin az, amiibe érdemes lehet belevágni, esetleg az xcode, de különböznek a vélemények ezekről is. Viszont ez a piac elég nagy.. Inkább éves 250-300K-t mondanék, hacsak nem dobbantasz valami hatalmasat.Én is hasonló cipőben járok, annyi különbséggel, hogy nekem a szakmám programozó, csak 20 éve teljesen más területen dolgozom (bár közben sokszor programoztam is, de "csak" SQL-ben, Visual Basicben) és most tanulok új nyelveket (én a Java-val kezdtem hosszas mérlegelés után), mert ha lesz lehetőségem, szivesen visszatérnék az eredeti szakmámhoz.
Az én benyomásom az, hogy most elég nagy a hype-ja a programozó szakmának, mert bár keresett szakma, de elég sok a ferdtés, főleg az amerikai lefordított cikkeknek hála, ahol unatkozó kismamák fél év alatt otthon megtanulnak a nulláról programozni, és home office-ban vaskos fizetésért kezdenek dolgozni.
Na Magyarországon ilyen nincs (szerintem máshol sincs egyébként)
A programozás nagyon nehéz terület, kell hozzá egyfajta adottság és gondolkodásmód (a programozás tanárom szerint a sakk-logika a legjobb modellezése ennek) és nem való mindenkinek. Amikor órákig bogarászol egy 50 soros kódot, mert nem találod meg benne a hibát, akkor vagy kihívásként tekintesz rá, és elégedettséggel tölt el, ha végre megoldottad vagy szétb@sz az ideg 10 perc után. Ha az utóbbi igaz, akkor nem érdemes belekezdeni

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest