Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
válasz
bambano #12000 üzenetére
oksa, keresek neki valami topicot
azért köszi
:-)no persze, igazatok van, én is úgy gondolom, hogy ez meló, spéci pénzért, tanultaknak
de azért az adatvédelem nem tegnap kezdődött, és azt hittem, hogy esetleg itt is van valaki, aki vágja fejből, hogy ki mikor kezelője egy adatnak
én ugyanis nem vagyok programozó, de tényleg azt hittem, hogy bizonyos szakokon ez is része a tematikának
belátom, ez határterület, kopogtatok jogászoknál(ott viszont, már előre látom, azt fogják hajtogatni, hogy ők meg nem programozók, és hogy ők meg olyan szimpla kérdésekhez vannak szokva, hogy xy webshop gyűjti az email címeket a marketingkampányaihoz, és ahhoz képest egy ilyen sztori már nagyon bonyi, mikor ugyanaz a webshop mondjuk már nem kizárólag magának, hanem a velünk kapcsolattartáshoz és ráadásul a mi programunkban gyűjti az adatokat)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest