- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
bash-ben és Perlben már egészen otthon érzem magam most viszont szeretnék egy kicsit magasabb szintre emelkedni programozásból. Vagyis, ez lenne a következő hosszú magánfejlesztő projektem.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen nyelvvel haladjak tovább? Legtöbben itt egyből a C(++)-t mondanák, illetve én még Ruby és Python között vacakolok. Mivel sysadmin vagyok, így úgy érzem a Pythonnak venném legtöbb hasznát, viszont a Ruby alapú rendszereket elnézve az se lehet rossz nyelv, nekem kimondottan tetszik. Egyedül Java nem érdekel, azt nem akarom.
Szerintetek mibe ássam bele magam? Ti mit ajánlotok? (Más is mehet, nem csak ezek a nyelvek)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest