Új hozzászólás Aktív témák

• aftercooler

aktív tag

Sziasztok !

Nem tudom hogy jó topicban járok -e, de az lenne a kérdésem hogy hogyan, milyen programmal tudnék beleszerkeszteni egy - egy játék nyelvi fájljaiba?
    Nagyon szívesen fordítanék le néhány játékot, ami nekem is tetszik és látom, hogy sok fórumos is keresik hozzájuk a Magyarítást. Nem egy Far cry 4 volumenü valamire gondolok, de van sok olyan game, ami sok embert érdekelne, de nincs hozzájuk honosítás.
    Egyszerüen nem tudok hozzákezdeni, mert hiába vannak előttem a játék angol nyelvi fájljai, nem tudom megnyitni őket szeerkesztésre.
    Nyilván ha simán társítom egy jegyzettömbhöz vagy Notepad++ - hoz, akkor sem megyek vele semmire mert csak a kódolt formátumokat látom (vagy mit).
    Nem tudtok véletlenül valami olyan vagy több programot, amivel próbálkozhatnék ?
    Tudom, hogy más-más nyelven vannak írva a játékok de a legtöbb azért ugyanazon. De melyiken és mivel szerkeszthetem a fájlokat ?
    Elég jól értek a szoftverekhez, hardverekhez de ez a téma eddig nem foglalkoztatott, de most igen.
    Szóval nem gond ha a program angol, vagy bonyolult, majd megoldom, csak valami kiindulópont kellene.

Köszi szépen !

Új hozzászólás Aktív témák