-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok !
Nem tudom hogy jó topicban járok -e, de az lenne a kérdésem hogy hogyan, milyen programmal tudnék beleszerkeszteni egy - egy játék nyelvi fájljaiba?
Nagyon szívesen fordítanék le néhány játékot, ami nekem is tetszik és látom, hogy sok fórumos is keresik hozzájuk a Magyarítást. Nem egy Far cry 4 volumenü valamire gondolok, de van sok olyan game, ami sok embert érdekelne, de nincs hozzájuk honosítás.
Egyszerüen nem tudok hozzákezdeni, mert hiába vannak előttem a játék angol nyelvi fájljai, nem tudom megnyitni őket szeerkesztésre.
Nyilván ha simán társítom egy jegyzettömbhöz vagy Notepad++ - hoz, akkor sem megyek vele semmire mert csak a kódolt formátumokat látom (vagy mit).
Nem tudtok véletlenül valami olyan vagy több programot, amivel próbálkozhatnék ?
Tudom, hogy más-más nyelven vannak írva a játékok de a legtöbb azért ugyanazon. De melyiken és mivel szerkeszthetem a fájlokat ?
Elég jól értek a szoftverekhez, hardverekhez de ez a téma eddig nem foglalkoztatott, de most igen.
Szóval nem gond ha a program angol, vagy bonyolult, majd megoldom, csak valami kiindulópont kellene.Köszi szépen !
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest