Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
bucsupeti #8867 üzenetére
Akkor végképp nem értem,eddig ha megkérdeztem,hogy kezdésnek mit olvassak az első kérdés mindig az volt,hogy milyen nyelvet akarom megtanulni.
Ha meg általános a dolog akkor miért nincs hozzá ilyen könyv? Vagy miért nem azt ajánlják?
Hiába tudom levezetni hogy mit hogyan működjön,ha egyik nyelven sem tudom hogy kezdjek neki.
Próbáltam játékok forráskódját is nézni,de abból sem derült ki számomra,hogy melyik fájl mit csinál vagy mihez tartozik (grafika,hang,-ai,stb...) így nem is tudtam változtatni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- Dacia topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest