-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
(#8847) bambano:
bocs, ha OFF volt!
"tömören válaszolva: felejtsd el az egészet." Ezt az egyet nem tehetem.Többieknek nagyon köszönöm a bíztatást!!!
Most úgy érzem, erre kell továbblépnem az életben. Óriási dolog lenne, ha azzal foglalkozhatnék egyszer, ami igazán érdekel. Hogy karrierben meddig juthatok kiderül majd, de sosem éreztem, hogy vezető akarnék lenni, szerintem ebben a szakmában sem fogom.
(#8848) inf3rno:
"Valami olyasmit kellene keresned, ahol nulláról megtanítanak programozni." BSC képzésen kívül, milyen egyéb lehetőségeim vannak? A tanfolyam szóra keresve ebben és a JAVA topikban, úgy látom, hogy az nem igazán javasolt tanulási forma. Nekem az is tökéletesen megfelelne, ha találnék egy magántanárt (akár innen), akivel hatékonyan tudnék tanulni.
Ha jól sejtem, februárig van időm átgondolni, hogy jelentkezzek-e felsőoktatási képzésre. Addig jó lenne felszedni egy kis tudást. Ha úgy döntök, bevállalom, melyik intézményt ajánlanátok? Levelező (Budapesten, mivel nem tudnám megoldani, hogy minden héten pénteken és szombaton vidékre utazzak.), vagy távoktatás képzést tudok elképzelni.Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- EAFC 25
- Tesla topik
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Dell 7390 Slim Laptop 13,3" FHD/i5-8Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/HDMI/BT/USB-C/CAM 6hó Gari
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest