Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gamepad
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Szeretnék (WebGL-ben) összeszórni egy ilyet. Nagyjából arról van szó, hogy van egy csillagrendszer, amiben ha gondolok egyet be tudom görbíteni a teret, és eljutni a-ból b-be egy alagúton keresztül instant (kb 1 sec alatt, hogy legyen ideje betölteni az ottani csillagtérképet). Úgy szeretném, hogy az alagút másik végén már látszana a hely, ahova menni akarok. Nincs tapasztalatom animációk terén, szeretnék tanácsot kérni, hogy egy ilyen effektet hogyan lehet lemodellezni?
Agyaltam rajta pár napot, nézegettem pár tutorialt webgl-ről meg three.js-ról, de nem jutottam semmire ezzel kapcsolatban. Egyébként nem kritikus feature, inkább csak gyakorolgatás, de azért érdekelne, hogy egy animációk terén jártasabb fejlesztő hogyan futna neki... Magát a logikát nem értem, ami szerint ezek a tunnel effektek működnek, pl ez ez első ránézésre (az én limitált tudásommal) valami 2d dolognak tűnik, aminek nincs a térben szerkezete, nem tudok átmenni rajta. Egy ilyenből hogyan lehet egy rendes 3d alagútat csinálni, amibe ha belemegyek, akkor nagyon nagy sebességgel mozgok a csillagtérképen? Eleve az nem fér a fejembe, hogy van az alagútban egy pozícióm, meg van a csillagtérképen is egy pozícióm, és mindkettő ugyanabban a 3d koordináta rendszerben. Egyszerre vagyok két helyen...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Rendszergazda topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs