Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #8193 üzenetére
Én éppen mostanában végzek villamosmérnöki MSc-n (mérnökinfós előélettel), és hát jött ugyebár három matek is (sztochasztikus folyamatok, analízis II, differenciálegyenletek), amitől, így x év után, majdnem sünt sz@rtam az elején. Kis túlzással, a trigonometriáig kellett visszamennem a tanulással, és volt olyan pont, ahol azt mondtam, hogy nekem ez a büdös életben nem fog összejönni. Ráadásul ott voltak a különbözeti tárgyak, amit meg kellett csinálni az első két félévben. Aztán megcsináltam.
Szóval a matekot én mindennél jobban kötelezővé tenném. Egyrészt villamoson is a legkeményebb szűrő volt, másrészt tényleg keményen tágítja az agyad. Ezerszer jobban, mint bármi más. Igaz, hogy villamoson amúgy sem mész kemény matek nélkül semmire, de szerintem minden műszaki szakirányon tökéletes az említett két funkcióra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így használod a ChatGPT-t
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest