- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Túlélőhorrort reggelizik az új AMD Software
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Én éppen mostanában végzek villamosmérnöki MSc-n (mérnökinfós előélettel), és hát jött ugyebár három matek is (sztochasztikus folyamatok, analízis II, differenciálegyenletek), amitől, így x év után, majdnem sünt sz@rtam az elején. Kis túlzással, a trigonometriáig kellett visszamennem a tanulással, és volt olyan pont, ahol azt mondtam, hogy nekem ez a büdös életben nem fog összejönni. Ráadásul ott voltak a különbözeti tárgyak, amit meg kellett csinálni az első két félévben. Aztán megcsináltam.
Szóval a matekot én mindennél jobban kötelezővé tenném. Egyrészt villamoson is a legkeményebb szűrő volt, másrészt tényleg keményen tágítja az agyad. Ezerszer jobban, mint bármi más. Igaz, hogy villamoson amúgy sem mész kemény matek nélkül semmire, de szerintem minden műszaki szakirányon tökéletes az említett két funkcióra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arena Breakout: Infinite
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest