- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #8193 üzenetére
Én éppen mostanában végzek villamosmérnöki MSc-n (mérnökinfós előélettel), és hát jött ugyebár három matek is (sztochasztikus folyamatok, analízis II, differenciálegyenletek), amitől, így x év után, majdnem sünt sz@rtam az elején. Kis túlzással, a trigonometriáig kellett visszamennem a tanulással, és volt olyan pont, ahol azt mondtam, hogy nekem ez a büdös életben nem fog összejönni. Ráadásul ott voltak a különbözeti tárgyak, amit meg kellett csinálni az első két félévben. Aztán megcsináltam.
Szóval a matekot én mindennél jobban kötelezővé tenném. Egyrészt villamoson is a legkeményebb szűrő volt, másrészt tényleg keményen tágítja az agyad. Ezerszer jobban, mint bármi más. Igaz, hogy villamoson amúgy sem mész kemény matek nélkül semmire, de szerintem minden műszaki szakirányon tökéletes az említett két funkcióra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Viccrovat
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Energiaital topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest