Hirdetés
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Én éppen mostanában végzek villamosmérnöki MSc-n (mérnökinfós előélettel), és hát jött ugyebár három matek is (sztochasztikus folyamatok, analízis II, differenciálegyenletek), amitől, így x év után, majdnem sünt sz@rtam az elején. Kis túlzással, a trigonometriáig kellett visszamennem a tanulással, és volt olyan pont, ahol azt mondtam, hogy nekem ez a büdös életben nem fog összejönni. Ráadásul ott voltak a különbözeti tárgyak, amit meg kellett csinálni az első két félévben. Aztán megcsináltam.
Szóval a matekot én mindennél jobban kötelezővé tenném. Egyrészt villamoson is a legkeményebb szűrő volt, másrészt tényleg keményen tágítja az agyad. Ezerszer jobban, mint bármi más. Igaz, hogy villamoson amúgy sem mész kemény matek nélkül semmire, de szerintem minden műszaki szakirányon tökéletes az említett két funkcióra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest