Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
martonx
üzenetére
[link] Mit gondolsz, ezt milyen makróba írhatták?
Mennyi idő lehet egy embernek elsajátítani egy másik makróprogramozási nyelvet, ha az Visual Basic makróival nagyon alapfokon, de tisztában van? Pályáztam egy junior-fejlesztői állást, és behívtak 1 hónap múlva esedékes próbanapra. Addig is szeretnék venni egy kis gyorstalpalót. A főnök azt mondta ott, nem lesz semmiféle teszt ott, tisztába is vannak azzal, hogy alapfokon tudom a makrókat, de ennek ellenére behívtak próbanapra, aminek nagyon de nagyon örülök. Szeretnék jó benyomást kelteni, és ehhez addig is újra frissíteni az egyetemi tanulmányaimat. Na ehhez kellene a doksi igazából. Mert igazából mélyebben csak C# és egy kis JAVA maradt meg, de a makrók eléggé kiestek, pedig annó. tanultam valamit róluk.
Apropó, ha már itt tartunk, mit gondolsz, gondoltok, junior-fejlesztőként mennyire elnézőek a kollégák, tanulás szempontjából, minden szájbarágnak, türelmesek, vagy ez abszolút cégfüggő?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest