Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Értem, és esetleg, ha nem is egyetemre járna az ember, akkor hol tudná olyan szinten megtanulni a programozást, ahonnan már magától tudna tovább fejlődni? Tehát va e esetleg valami érdemleges OKJ képzés? Én tényleg csak normálisan szeretnék programozást megtanulni, de mindenféleképpen oktatói közvetítéssel, akire lehet számítani ha felmerül valami probléma, kérdés, aki feladatokkal lát el, azt kiértékeli, elmondja mit kell máshogy csinálni... Oké itthon is el lehet kezdeni a dolgokat autodidakta módon, de annak hátránya, hogy nem tudom mikor hibázok, nem tudom mit lehetne mondjuk egyszerűbben csinálni, nem tudom milyen lépcsőfokokat vegyek, hogy az ismeretem a legszéleskörübb legyen... Más dolog egy olyan ember feladatait végrehajtani, akire felnéz az ember, minthogy magamnak kitaláljak dolgokat, amit le se tudok ellenőrizni...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Svájci jellegű bicska eladó
- Amazfit GTR Mini okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest