-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali,
Nos, szoktam webalkalmazást (php, java) fejleszteni a laptopon, a localhost-ot használva. Viszont hallottam olyanról, hogy lehet úgymond ezt úgy is csinálni, hogy nem a saját gépén csinálja az ember, hanem valami online szolgáltatást vesz segítségül, ahova felküldi a kódot, ott létrehozza (vagy létrehozzák neki a virtuális szervert, adatbázis, minden ott van és nem a helyi gépne) és oda fejlesztget, meg direkt a fejlesztést segítő eszközök is rendelkezésre állnak. Én egyet sem ismerek, de szívesen kipróbálnám.
Ha van ilyen, akkor ezeknek a szolgáltatásoknak mi a gyűjtó neve? (fogalmam sincs hogyan kell rájuk keresni
- engem elsősorban ingyenesek érdekelnek)
A válaszokat előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VPN topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- engem elsősorban ingyenesek érdekelnek)