Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Léghűtés topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Mondjuk amikor én megrendelői oldal vagyok, akkor a beszállítóknak szoktam egy pár oldalas tömör specifikációt készíteni pl. felhasznált adat struktúrákról, web szolgáltatások eléréséről, használt protokollokról stb...
Amikor viszont nálam rendelnek meg, tényleg jellemzően semmit nem kapok, néhány szóbeli egyzetetést, emailezést leszámítva. Aztán már a saját hátsód védelmében érdemes ebből gyorsan egy specifikációt rittyentened, ami a mellékletét képezi a szerződésnek, a későbbi félreértések, pereskedések elkerülése végett.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Karcmentes Apple MacBook Air 13" M4 16/256GB Silver 1OO% AKKU ! 8Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
Üzleti előfizetők hirdetései
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest