Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
A konkrét kódot senki sem fogja megosztani veled, ugyanis abból nem tanulsz :/
Próbáld meg megcsinálni, és ha valami nem megy, akkor linkeld be a kódód (pl pastebin), és segítünk. Amúgy amit Karma írt az egy tökéletes megoldás, gyorsan én is letöltöttem a codeblockot és kipróbáltam, szinte 1-1 az egyben ha begépeled amit írt, akkor megvan a megoldás. Nekem sallangokkal együtt 10 sor lett. sallangok nélkül kb 4-5-ből megvan.Annyival kiegészíteném viszont Karmát, hogy jól jöhet még neked a floor függvény is, ugyanis (még ha ennél a példánál nincs is nagy jelentősége) nem kell string végéig menned a for ciklussal, elég string.length / 2 alsó egészrészig. üdv
megj: legújabb codeblocks gcc-vel, 'AltGr + B' -re, ami a nyitó kapcsos be van állítva egy hotkey, így nem tudtam benne nyitó kapcsost csinálni, mondom full friss a telepítés, ez azért gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Microsoft Rewards
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest