-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
A konkrét kódot senki sem fogja megosztani veled, ugyanis abból nem tanulsz :/
Próbáld meg megcsinálni, és ha valami nem megy, akkor linkeld be a kódód (pl pastebin), és segítünk. Amúgy amit Karma írt az egy tökéletes megoldás, gyorsan én is letöltöttem a codeblockot és kipróbáltam, szinte 1-1 az egyben ha begépeled amit írt, akkor megvan a megoldás. Nekem sallangokkal együtt 10 sor lett. sallangok nélkül kb 4-5-ből megvan.Annyival kiegészíteném viszont Karmát, hogy jól jöhet még neked a floor függvény is, ugyanis (még ha ennél a példánál nincs is nagy jelentősége) nem kell string végéig menned a for ciklussal, elég string.length / 2 alsó egészrészig. üdv
megj: legújabb codeblocks gcc-vel, 'AltGr + B' -re, ami a nyitó kapcsos be van állítva egy hotkey, így nem tudtam benne nyitó kapcsost csinálni, mondom full friss a telepítés, ez azért gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest