Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
totál homáj
csendes tag
iszonyatosan nagy segítség lenne számomra ha valaki segítene ebben a feladatban.egyszerűen nem értem és ezen múlik a jegyem az egyetem.manager szakos vagyok és lehet iszonyat szőke de ez nekem nagyon nem megy.próbálkoztam de bennem van a hiba!!!!
23. feladat. Legyen adott az alábbi függvény: f(x)=
Írjon C programot, mely kiszámítja a függvény értékeit egy adott intervallumban egymástól egyenlő távolságokra levő x változókra! A program kérje be az intervallum kezdő és végpontját, valamint az osztásközök számát, és írja ki az osztópontokban (beleértve a kezdő és végpontot is) kiszámított függvényértékeket táblázatos formában. Azokban a pontokban, ahol f(x) nincs értelmezve, a program küldjön hibaüzenetet!
A feladathoz készítsen jegyzőkönyvet, mely tartalmazza a tantárgy nevét, a hallgató nevét és tankörét, a feladat számát, a feladatkiírás szövegét, a programban alkalmazott változók jegyzékét, a program forrásszövegét és teszteredményt a [0,1] intervallumra vonatkozóan, egytizedenként véve az osztópontokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest