Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Ilyen sorok után már nem szoktam tovább olvasni a hozzászólást.
Köszönöm, hogy ezúttal nyilvánvalóan kivételt tettél.

Az Inteles példád pedig pont engem igazol, csak továbbra sem sikerült megértened, miről beszéltem.
Tényleg nem értem. Ezt írtad betű szerint: "a kevesebb utasítás gyorsabb." Erre hoztam rögtön a két példát az intel doksiból, amikor a kevesebb utasítás nem gyorsabb. Akkor mégis hogy igazol téged?
De maradjunk a tőled idézett fenti mondatnál, és akkor úgy is felesleges folytatnunk a megbeszélést, ha ennyibe nézel.
Én ugye épp békejobbot nyújtottam, hogy talán maradjunk a szakmai résznél és ne azzal vágjunk fel, hogy "fejlesztek egy cégnél, ahol majdnem 20e ember dolgozik". Ha ez neked nem megy, akkor lehetőleg tényleg tartózkodj a válaszolástól és ne piszkálódj ilyen "pont engem igazol" odavetett állításokkal, mert ezekre én viszont továbbra is fogok reagálni, tényekkel, amíg lehet. Lásd fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest