-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Ilyen sorok után már nem szoktam tovább olvasni a hozzászólást.
Köszönöm, hogy ezúttal nyilvánvalóan kivételt tettél.

Az Inteles példád pedig pont engem igazol, csak továbbra sem sikerült megértened, miről beszéltem.
Tényleg nem értem. Ezt írtad betű szerint: "a kevesebb utasítás gyorsabb." Erre hoztam rögtön a két példát az intel doksiból, amikor a kevesebb utasítás nem gyorsabb. Akkor mégis hogy igazol téged?
De maradjunk a tőled idézett fenti mondatnál, és akkor úgy is felesleges folytatnunk a megbeszélést, ha ennyibe nézel.
Én ugye épp békejobbot nyújtottam, hogy talán maradjunk a szakmai résznél és ne azzal vágjunk fel, hogy "fejlesztek egy cégnél, ahol majdnem 20e ember dolgozik". Ha ez neked nem megy, akkor lehetőleg tényleg tartózkodj a válaszolástól és ne piszkálódj ilyen "pont engem igazol" odavetett állításokkal, mert ezekre én viszont továbbra is fogok reagálni, tényekkel, amíg lehet. Lásd fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- HP Probook 450 G4,15.6",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest