Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Gyuri16
üzenetére
megprobalhatok osszerakni egy ilyet, bar igy hirtelen nem sok jut eszembe, hasznalat kozben szoktak elojonni, de pl itt van egy jo kis lista (en is irtam bele nehany hozzaszolast
)ja tenyleg, azt elfelejtettem irni pedig akartam, hogy debugban sajnos a vim nagyon gyenge, vannak pluginek hozza, de ebben a VS vagy barmelyik masik IDE fenyevekkel lehagyja. mondjuk en szeretem a gdb-t, szoval ez nekem nem olyan orult nagy problema

igen, a kodformazas nagyon jo, en mindennap tobbszor hasznalom a >> es << parancsokat (aktualis sor balra/jobbra indentalasa)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgatós találkozó
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)