Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
nem lenne kedved (idod) ilyeneket osszeirni nekunk? en tobbnyire egyszeru feladatokra vimet hasznalok, es alap dolgokat tudok csinalni (dd, cw..), viszont amiket itt emlitettel meg nem. netes tutorialokban ilyenek altalaban mar nincsenek, helpet bogaraszni meg kicsit maceras. en nagyon orulnek egy kis osszefoglalonak advanced vim tippekbol

nekem az egyik kedvenc vim funkciom a kijelolt blokkra =-t nyomni, ami automatikusan indental, illetve a > es < ami jobbra es balra mozgatja az egesz blokkot.
Sk8erPeter: vimnek is van pluginja beipitett debuggolasra (azt hiszem vimdbg-t hasznaltam), en kiprobaltam, de nem allt kezre. autocomplete is van, viszont azt se sikerult teljesen olyanra csinalni, mint amit az IDEk tudnak. (nem sikerult a tag fileokat jol letrehozni az autocompletenek es az tagekre ugralasra egyszerre). ezek utan arra jutottam, hogy a vim nem IDE, es ne is akarjak olyat tole, egyszeru projekteknek (max 4-5 fajl) jo, tobbre meg lehet valami nagyot inditani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs