Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
nem lenne kedved (idod) ilyeneket osszeirni nekunk? en tobbnyire egyszeru feladatokra vimet hasznalok, es alap dolgokat tudok csinalni (dd, cw..), viszont amiket itt emlitettel meg nem. netes tutorialokban ilyenek altalaban mar nincsenek, helpet bogaraszni meg kicsit maceras. en nagyon orulnek egy kis osszefoglalonak advanced vim tippekbol

nekem az egyik kedvenc vim funkciom a kijelolt blokkra =-t nyomni, ami automatikusan indental, illetve a > es < ami jobbra es balra mozgatja az egesz blokkot.
Sk8erPeter: vimnek is van pluginja beipitett debuggolasra (azt hiszem vimdbg-t hasznaltam), en kiprobaltam, de nem allt kezre. autocomplete is van, viszont azt se sikerult teljesen olyanra csinalni, mint amit az IDEk tudnak. (nem sikerult a tag fileokat jol letrehozni az autocompletenek es az tagekre ugralasra egyszerre). ezek utan arra jutottam, hogy a vim nem IDE, es ne is akarjak olyat tole, egyszeru projekteknek (max 4-5 fajl) jo, tobbre meg lehet valami nagyot inditani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest