Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
az a baj, hogy az adatok valid adatok, mivel egy program használja őket (ez delphi 3-ban vagy 4-ben készült, ezt nem tudni pontosan). a forrás lényegében elveszett, csak a structok definícióját kaptam meg, ami tuti, hogy az, ami, mert stimmel a programban lévő dolgokkal.
Tehát arra gyanakszom, hogy (valószínűlg a string-word-datetime) tengely mentén valamelyiknek a specifikációja megváltozott az újabb Delphi verziókban.De mit kezdjek ezekkel? Van valahol leírás, hogy hogy néz ki "most" (d7) és hogy nézett ki annak idején (d4) az adatok tárolása?
Persze a vége úgyis az lesz, hogy nekiállok szépen byteonként visszafejteni a fileokat, d igyekszem addig találni valami kevésbé időrabló módszert, mert eléggé csúszok ezzel a projecttel

Amúgy ami még nem stimmol: az első helytelen adat egy TDate, ami egy string[20] után következik. A stringben pedig bőven nincs 20 karakter tárolva. Vagyis van, mert ki van töltve a file okosan spacekkel. Legalábbis hexa editoran úgy tűnt nekem. Bár ehhez hülye vagyok, lehet tök rosszul néztem a filet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Eladó EVGA 700 W1
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest