Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
bruce24
üzenetére
Minden gépész programozó akar lenni
gépész is vagyok, csak ezért, meg egy ismerősöm, aki szintén gépész most akar átnyergelni
Sajnos sok pro és kontrám van..
Talán azért van értelme, mert ott ül valaki melletted, és megmondja mit nyomjál le a kezdetekben.
Ui két dolgot is megtanultam egy ilyen képzésen, a help használata, amit már írtam és még egy nagyon fontossat! Ha egy megoldáson sokat töröd a fejed, de nem akar összejönni érdemes egy 5-10perces szünetet, tartani, amikor nem is gondolsz rá.. (én azt szoktam csinálni, hogy átmegyek kollegákhoz és feltárom a problémát, mire a végére érek ráis jöttem Ők meg jót mosolyognak rajtam..)
Ezért jó lehet egy ilyen iskola, az életben megtanulsz programozni és egyetemen egy másfajta nézőpontot (mivel én már úgy kerültem az egyetemre, hogy programozom pár éve ezért nem tudok sorrendet állítani sok minden 1x nekem, viszont sok mindenhez több éves rögzültséget nevelnek át.. ami nehéz). legalább is röviden én így érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gépész is vagyok, csak ezért, meg egy ismerősöm, aki szintén gépész most akar átnyergelni