Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hasonló kérdésem lenne nekem is, mint AssAssynn-nak, annyival vagyok könnyebb helyzetben, hogy vannak konkrétabb elképzeléseim meg valamilyen szinten kapcsolódó tapasztalataim.
Kreatív területről (3D látványtervezés, animáció, vfx) gondolkozom, hogy érdemes lenne-e még most váltani...
Az "AI" térnyerése ugye itt is jelentős, engem eléggé aggaszt és elbizonytalanít a jövőt illetően, a programozók viszont valamennyire még optimistábbnak tűnnek.Egyik lehetséges út a gamedev (vagy AR/VR appok) lehetne, mert az Unreal Engine-t használom már most is renderelésre, így legalább azt nem teljesen a nulláról kéne megtanulni. Viszont ehhez C++ kéne, amiről úgy tudom nem egy kezdőbarát nyelv, illetve nem tudom mekkora piaca lehet ennek itthon, nem sok álláshirdetést látok.
Másik ami érdekelne még, az az Android fejlesztés. Abban annyi tapasztalatom van, hogy nagyon régen, akkor még Unity-ben visual scripting-gel "írtam" egy nagyjából Flappy Bird bonyolultságú játékot hobbiból, amit egy darabig elérhetővé tettem Play-en. Meg egyszer Java-ban, tutorialokat követve meg stackoverflow-ra támaszkodva csináltam magamnak egy olyan "youtube appot", ami gyakorlatilag csak egy olyan webview volt, ami lezárt képernyővel is játszotta a médiát...
Vagy még a frontend webfejlesztés, de az meg gondolom borzasztó telített lehet és a 3 közül az érdekel a legkevésbé. Viszont megtanulni valószínűleg azt lenne a legegyszerűbb.
Szerintetek melyik lehetne a legjárhatóbb út ilyen háttérrel, 0,5-1 év alatt lenne egyáltalán realitása bármelyikből egy piacképes tudást felszedni? Vagy 30 felett ne nagyon erőltessem már inkább én se?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tidal
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 16 G10, i7-13800H, RTX 2000 Ada (8GB), 64GB DDR5, 2TB NVMe, 1,82Kg , gar 2029.
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs