Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Mint régebben írtam, hogy megkérdezem(még akkor is ha esetleg nem kapok rá érdemi választ) a problémám.
Az asm témakörben már be linkeltem ezt. Nos, ezzel az volt a bajom, hogy fordítja le az IDE. Ha a parancssort nézem a tulajdonságok között, akkor az ml64.exe parancssora jónak tűnt. A file fordításánál kiírja, hogy az assembly fordítása elkezdődött. Hiba nélkül visszatér, de a .obj file nem jelenik meg sehol sem. Tehát gyakorlatilag helytelenül működik, amikor vagy meg kellene csinálnia a fordítást, vagy hibaüzenetet kellene adnia. Viszont ugye (mivel hibát nem ad) megy tovább a fordítás. Itt viszont egy későbbi fordítási egység hiányolja ezt a .obj file-t. Megpróbáltam IDE nélkül, csak sima parancssorba beütni a parancsot, de akkor is ugyanez volt. Hibát ott sem írt. Csak épp nem hajtotta végre a parancsot. Hosszabb keresgélés után megtaláltam ezt az oldalt. Mondom megpróbálom módosítani a .asm file-t olyan formulával, amit ezen az oldalon használnak. Tehát a.codehelyett úgy kezdtem, hogy_CODE SEGMENT. A végére pedig a_CODE ENDSszöveget. Le fordítottam a parancssorban, és működött. Létrehozta a .obj file-t. Ezután megpróbáltam az IDE-vel. Ez viszont továbbra sem fordítja le. Most jelenleg úgy oldottam meg, hogy Az IDE-ben futtatom a Clean parancsot. Ezután a parancssorban lefuttatom ennek a file-nak a fordítását. Majd a többit az IDE-vel fordítom, De csak Build paranccsal, nem a Rebuild-el. Ez ugyan az én "zsenialitásomnak " köszönhetően működik, de azért mégsem ez a normális fordítás.
De a neten kutatva találtam ezt az oldalt. Tehát a problémám nem egyedi. Valakinek lenne 5lete, hogy merrefelé kellene a hibát keresnem? A telepítésnél szúrhattam el vmit.? Vagy ez egyszerűen csak egy "bug" A VS-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- LG OLED42C21LA 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- 2 x Dell Optiplex 7010 USFF i5-3470S 16GB RAM Home Lab csomag
- Logitech G920 kormány + váltó + bajuszkapcsolók ingyenes szállítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest