Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx #19906 üzenetére
Ez nem alacsony/magas szintű nyelv kérdése. Bár vannak, akik a C-t is a magas szintű nyelvek közé sorolják, de ha ezt nem is a C++-t biztosan.
Ekkor fogsz egy magas szintű nyelvet két nap alatt összerakod
Ehhez sztem. C++/C# nyelven is találni lehet valamiféle modult. Úgyhogy gyakorlatilag közel egyforma időt vesz igénybe mind2 nyelven. Ezért írtam, hogy gyakorlatilag ez nem programozás. Meg visszautalnék valamelyik nick egy posztjára, aki valami ilyesmit írt:és igen. Mindig találni fogsz egy nagyobb és agyontesztelt kódot, ami jobb, és többet is tud, mint amit te csinálsz...
Nem szó szerinti idézet, de a lényege ez. Lehet, hogy igazat írt. De mint írtam, ez gyakorlatilag bármelyik nyelvre igaz. Viszont a modulok összerakását, szinkronizálását én nem nevezném programozói munkának...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest